sonsuzluğun haritası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve J.S.Bach tarafından 15 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. J.S.Bach

J.S.Bach User

merhaba sonsuzluğun haritasında kenarda ki portalları bitirdim ortada ki portallara giremiyorum çünkü oraya loki nin yaşam portalı diye bişey açtım nasıl düzelecek bu yardımcı olurmusunuz ona da giremiyorum artık bitirdim onu da bir de diğer oyuncular tsarım figür yağmalıyor o hangi portal dan alınıyor

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Ortadaki portala giriş yapabilmeniz için küçük portalları bitirip al akhir den girmek istediğiniz büyük portal hangisiyse o görevi seçip aktifleştirip giriyorsunuz. Halkanın içine girip tıklamanız gerekli. Tasarım ve figürü büyük portaldan alıyorsunuz şansa bağlı olarak.

Saygılarımla.

3. kenarda ki küçük portalları bitirdim ortada kalan 4 tane daha küçük portal var onlara giremedim sanırım lokinin yaşam portalını erken açtım ortadakileri bitirmeden büyük portal dediğiniz benim yanlışlıkla açtığımsa orada tasarım vermiyor hangisi büyük portal ismi ne

4. Khan14

Khan14 User

Karen figürünü veren büyük portallardan hangisi acaba @ShaDe.

5. ShaDe.

Selam,

Büyük portallar: Neşe, Ritim, Rüya, Ölüm, Element ve Yaşam Portalları.

Saygılar.

6. ShaDe.

Selam,

Büyük portalların tam bir ödül listesi yok, belirli olarak bir tane portaldan mı yoksa rastgele herhangi birinden mi alınıyor bilemiyorum o yüzden. Bilgi edinirsem cevabı güncellerim.

Saygılarımla.

7. BEYOĞLU2

BEYOĞLU2 User

Karen figürünü sadece sonsuzluğun haritasından mı alıyoruz yoksa pasta da veriyor mu?

8. bu portalların kolay bir yolu varmı örneğin 4 element olanda çok fazla küçük npc çıkıyor

9. ShaDe.

Portaldan alabiliyorsunuz.

10. ShaDe.

Bazı portallar biraz uğraştırıyor ancak tamir olarak ve menzilden vurarak tamamlayabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.