Sonsuzluğun Anahtarı Portalları

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve 35.shadow.17 tarafından 19 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Admin dışardaki portalları eksiksiz olarak tamamlıyorum ve ortadaki portallar açılıyor fakat hiç bir şekilde giriş yapamıyorum, sanırım mücevher bir türlü yeterli seviyede olamıyor , nasıl hareket etmeliyim ? Bu şekilde kalıyor https://hizliresim.com/dpka692

2. O yandaki görev vericiye tıkla şifacı savunma yada saldırı üçünden birini seç sonra girersin

35.shadow.17 bunu beğendi.
  3. Öncelikle teşekkür ederim , dediğiniz gibi şifacı savunma saldırı seçeneklerinden birini seçerek Lokinin yaşam portalına girebildim , fakat çevresindekilere hiç bir şekilde giremiyorum , zihin portalı , ruh portalı ve diğerlerine .

4. DuRsUnYuS

DuRsUnYuS User

Onlara başta giriyorsun tamamlıyorsun sonra ortadaki açılıyor diğerlerine erişim bitiyor bir sonraki gün türkiye saatiyle 14:00 a kadar.

35.shadow.17 bunu beğendi.
  5. Teşekkür ederim.

6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.