Son güncelleme

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve cptFlorent tarafından 7 Ocak 2026 18:54 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cptFlorent

cptFlorent User

Merhaba oyundan eski tılsımları DP' Tılsımlarını kaldırıyorsunuz da Markette sadece legba satışı var. Peki can için ne kullanıcaz 20 senelik bu oyunda bildiğiniz gibi yeni bi sunucu geldi insanlar Darbe Puan'ı tılsımını nereden kasacak neden inci yada yulong la alamıyoruz milyar milyar birikiyor gemide .

ll .
    Ben 55/2 de kaos yüzgeçınden hasar yememek veyahut amiral için küçük npc keserken 0 yemek için 39 pet 39 gemi yapdık siz son güncelleme ile 0 vuranları 500 e çekdiniz bu nasıl bir adalet belliki oyunu oynayan birileri bu konu hakkında düşünmüş
    Sizin açınızdan düşünüyorum acaba oyunda afk kalan gemileri batırmak içinmi yapıldı diye düşünüyorum 500 gerçekten fazla özellikde 55 üzeri haritalarda

2. Senin vurmadığının npc nin sana vurması kadar saçma bir şey yok. vurdukları yetmiyormuş gibi birde takip ediyolar.. bu saçmalığın kaldırılması gerekirken, ıskalandı yerken 500 yemek normal.. zaten geminin canları 5 milyon npc sana 500 vurmuş çok mu : )

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyla ilgili şikayetlerinizi ileteceğiz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.