Sohbet

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 7 Kasım 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi oyunda manuel oyuncudan çok bot sistemi aktif hangi haritaya giderseniz gidin en az 10 yada 15 tanne kesin bot gemisi vardır 42/2 de günlük görev yapmak için npc gemi kesmeye gitmiştim haritanın alt kısmında aynı anda 4 gemi birden gelip npc lere sıkıyor o bitiyor diğerine sonra diğerine bu gemilerin atışlarıda 300 ve 400 bin civarı adamlar 3sıkışta kesiyor npc yi Sayın star mod sizden allah aşkına rica ediyorum şu oyun için artık birşeyler yapın 10 yıldır emekle çırpınarak oyun oynuyorum ama artık oyun kabak tadı vermeye başladı bir parça vicdanınız varsa oyunda birşeyler yapın artık ..... Gelelim sohbetten engellenmeye sohbet penceresinde botlar sıraya dizilmiş koyun sürüsü gibi gidiyorlar yazdım ve sohbetten engellendiniz yazısı çıktı sohbet penceresinde şimdi oyunda ve sohbet ekraranında bile haklı oyuncuya sahip çıkmayan bir chat sistemi var kusura bakmayın yani..

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sohbette bot kelimesi yasaklı. Dolayısıyla yasaklanmakta normal.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.