Sohbet Rezaleti Ne Zaman Son Bulacak ?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve gнσѕт~кιηg tarafından 7 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1-)[65/»§«] 65/ąşŧąląvïşŧą: 23 nisanda şafak operasyonu yapacaklar :/

2-)[65/»§«] 65/»šαмšυиυи.đełıšı: hüüüğğğ yıldız hüüğğğ

3-)[181/С¤] 181/«TĪҚ.ÐЄR»C¤: »šαмšυиυи.đełıšı 50 k vuruyon senne konuşuyon teyyare

4-)[181/С¤] 149/»»..м.яüzgαя..««C¤: su anda baska bır seye vuruyoruz

5-)[65/SRT] 181/м.я--мαяαηgσz--ѕят: yıldız alyansının comuduru sen nesin bebe kendini comudur mu zannedyorsun e zzziiikkk

6-)[65/«§»] 65/ƒσяηαкѕ「Ð∞M」: 149/»»..м.яüzgαя..««C¤ hey liseli o peçeteyi yavaşça yere bırak ve göz yaşların masaya tek tek dökülsün
    7-)[65/»§«] 181/UnKNowN.TR: 149/»»..м.яüzgαя..««C¤ birbirinizemi vuruyorsunuz puan kasiyonuz :D

:cool:[65/»§«] 65/ααşαя~ιуαяı_тя: kızlar neredesiniz

9-)[65/«§»] 65/»ÐUЯÐUЯUИ~BΣИI«: 181/DOKTOR.WHO0 knk napalım adamlar düzgün savasmıyorkı adamlar dıyorum ama sankı hakaret edıyorum :D

10-)181/DOKTOR.WHO0: adam dedik ama üzerinize alınmayın he lafın gelişi

11-)[65/»§«] 65/»šαмšυиυи.đełıšı: brezılya atıı

12-)181/DOKTOR.WHO0: ya bi sg :D

13-)181/DOKTOR.WHO0: seviyorum bu kekolarla uğraşmayı ta .D

14-)[65/N$A] 149/ѕєвσ_яєιѕ_çαğαтαу: apo bana ulaş saç ekimi paraanı ben verecem sponsor oldu gel :)

15-)[65/«§»] 65/»ÐUЯÐUЯUИ~BΣИI«: arkadaş şurda oyun oynuyoruz batıyorsunu ve bızde dalga geçiyoruz nıye bu kadar zorunuza gider oyun oynuyoruz şurda direk din e baglayıp kendinizi hor görmeyin

16-)[65/»§«] 65/ąşŧąląvïşŧą: arifler ve karakterliler alyansi fildizzz

Şu yazılara bakın ayıp yahu chat de bir tane bile görevli olmazmı yoksa adaletli olmayı beceremiyorlar mı?Resmen taraflı davranılmakta.
    Ne zaman buna son verilecek.Bence hiç bir zaman her kim sebeb oluyorsa yazıklar olsun.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu ile ilgili desteğe yazın. Forum üzerinden yardımcı olamayız.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.