Sohbet Adminleri

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve EldrithShadow tarafından 3 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. simdi bu teknik sorun sayilir mi bilemem ama chat adminlerinin salla bas ban attigi bir gercek kimse kusura bakmasin dunden beri iki kere gulle sikmak anlaminda yazi yaziyorum ingilizce klavye oldugu icin direkt okumadan *** yazmisim gibi ban atiyorlar. Allah askina buranin adminleri de ayni seyi yapmasin simdi :D anlamiyorum ya idrak etmek cok mu zor adama gemi cekiciye neden sikiyorsun diyorum ban atiyor admin bey sistem bani olsa anlicam ama 10-20 sn sonra admin tarafindan ban atildi. dikkat etmeye calisiyorum ben de ama arada kaciyor iste adam gemi cekicime sikmis onu mu dusunur insan o saatten sonra. ayiptir gunahtir ya bu kadar vurdumduymazlik olmaz yani

2. Dostum chat admini nerden bilsin senin klavyenin dilini :D Yasak olan kelimeler vardır bunları yazmayacağız konu bu kadar basit bence. Bazen hiç bir şey olmamışken ban atılabiliyor o da ayrı mesele tabi

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

:D :D Ne diyeceğimi bilemedim :D Siz de bir yerden I harfini bulup kopyala yapıştırın :)

Saygılar.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Desteğe yazın incelensin geminiz. O anlamda yazıldıysa açılır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.