Sistem Gereksinimleri

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve NGC666 tarafından 26 Aralık 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NGC666

NGC666 User

selam arkadaşlar oyun son zamanlarda iyice kasmaya başladı haritada gezerken bile hafiften kasıyor ama özellikle büyük amiral gemileri atıyor ya arada işte onun başına birikme olunca tamamen donuyor tarayıcım.

google chrome kullanıyorum. laptopımın işlemcisi intel i5, 4 gb ramim var, harici ekran kartım 2 gb nvidia. acaba ramim mi yetersiz geliyor anlamadım başlarda böyle değildi. ya da chroma tarayıcısında mı kasıyor? fikirlerinizi yazın lütfen. teşekkürler.

veya siz hangi tarayıcıdan oynuyorsunuz? istemci daha mı iyi?

2. Selam, istemci daha iyi ancak tarayıcı ile ve bilgisayarınız ile alakası yok, bu oyunun kendi sorunu, yani sistem başında oyuncular birikince oyun kasıyor ve bazen gülleler havada donuyor hareket edemiyorsun oyun çöküyor :) yani bu durumda sizlik bir durum söz konusu değil.

NGC666 bunu beğendi.
  3. NGC666

NGC666 User

teşekkür ederim ben de laptopta sorun var sanıyordum başka laptopta denedim o da dondu. dediğiniz gibi oyununun kendisinde sorun var gibi.

4. Cedı

Cedı User

opera öneririm
    diğerlerinde bende de bazen takılma bug oluyor
    Sistem 32 gb ram 1tb ssd r5 3500x işlemci 1660 super ekran kartı

NGC666 bunu beğendi.
  5. NGC666

NGC666 User

teşekkür ederim bi de opera deneyeyim

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu: