Siralama Yerinde Puan eksilme

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve shadow5555 tarafından 31 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. shadow5555

shadow5555 User

Merhaba,

benim Siralama Yerinde dündem bugün sabah'a tamamen 500k ya yakin puan eksilmesi oldu.
    Ben izin almistim is yerinden ve ona göre hergün seafight oynadim puanlama da yükseliyim diye ve bgn sabah bakiyorum ki 500 k ya yakin puanim gitmis....

Ltfn sistem de bakip bu sorunu kaldirabilirmisiniz?

Saygilar

2. İş yerinden izin alıpta seafight mi oynuyorsun :⁠-⁠)
    Vah garibim geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun :⁠-⁠):⁠-⁠)

NICK_MICK_YOCK1535 bunu beğendi.
  3. İş yerinden izin alırsan puanlar siliniyor, hastaneden rapor alırsan silinmez.

NICK_MICK_YOCK1535 bunu beğendi.
  4. Merhabalar.
    Sıralamada 1 günde yüksek puan düşüşü yaşanabilmesi için aklıma birkaç ihtimal geliyor. Bunlar;
    1. En Yüksek İhtimal : Puan düşmeden önceki son 1 hafta içerisinde Büyük Uçurum' a girdiyseniz , uçurumdan rütbe panını ciddi oranda etkileyen bir puan gelir ve bu puan 1 haftanın sonunda sıfırlanır . Tekrardan aynı rütbe puanını görmek istersen. Tekrardan Büyük Uçurum'a girip aynı oranda derece yapman gerekecektir.
    2. İhtimal : Sistemde genel olarak rütbe puanı hesaplamasıyla ilgili teknik bir aksaklık yaşanmış olabilir.
    3. İhtimal : Sırf sıralamaya girebilmek için iş yerinden izin mi alınır? Tamam bizde 15 yıldan fazladır bu oyunu oynuyoruz ama ben hiç getiri sağladığını görmedim. Üstüne tonlarca paramızı harcadık sırf biraz zevk alabilmek için. Ama nacizene tavsiyem getirisi olmayan birşey için kendini kaptırıp elinizdeki işin kıymetini bilin ona sarılın. O yüzden bu madde de ihtimal yok malesef İŞ İhmali var .

Selametle , İyi Oyunlar...

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Desteğe yazabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.