sigma

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve J.S.Bach tarafından 18 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. J.S.Bach

J.S.Bach User

merhaba normalde sigma peketlerini çekenlere %19 indirim olması gerekiyordu %19 da doğum günü indirimi olunca %38 indirim olması gerekiyor şu an da sigma çekende %19 indirim alıyor çekmeyende %19 alıyor bence bu işte bir hata var shade

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sigma paketlerini almayan oyuncular %19 doğum günü indiriminden yararlanabiliyor sadece zaten. Sigma paketi alanlar şu an %19 + %19 indirime sahip. Ama sigma indirimleri 2. ve 3. faz paketlerinde geçerli olacak yalnızca, diğer paketlerde (bokor, keskin kılıçlar vs.) etkili değil.

Saygılarımla.

3. J.S.Bach

J.S.Bach User

shade daha önceden sormuştum 5 paket alınca açılan hediyeler vardı doğum günü paketleri ile açılabileceğini söylemiştiniz ama kaybolmuş birde şu tasarımlara alçakgönüllülük elit vip ler gün ışığı eklenirse çok güzel olur

4. ShaDe.

O an aktif olan 1. faz paketleri ile açılıyordu o ek bonus hediyeler, sayaçta geri sayımda gözüküyordu zaten.

5. Kunt_29

Kunt_29 User

Bu paketler ikinci aşama değilmi?Ben sigma paketlerinin hepsini aldım fakat şu an bana yüzde 19 indirim yapıyor.Siz 19+19 diyorsunuz?Sigma açıklamasında aşağıdaki açıklamayı yapmışsınız
    Daha önce de belirtildiği gibi, Sigma paketleri 18 Mart öğlen 12'den sonra piyasaya sürülen herhangi bir Güç ve Zafer Hikayeleri paketinin satın alınmasında ek bir indirim sağlıyor. Bu indirim, satın alınan Sigma paketi miktarına göre artıyor.

Bu gün ayın 18 bende 19 indirim gözüküyor.

6. Kunt_29

Kunt_29 User

Şimdi baktım düzelmiş keskin kılıçlar yüzde 10 sigma 19+19 düşüyor.Peki yağmacı karaborsası ne zamana kadar açık kalacak bir bilginiz varmı acaba?

7. ShaDe.

Etkinlik sonuna kadar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.