Şifre Değiştirme

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve KяaL! tarafından 9 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KяaL!

KяaL! User

şifre değiştiremiyorum onay e postası gelmiyor support ta da yazdım dediklerini de uyguladım ama ancak olmuyor ne yapmam lazım.

2. Bigpointten gelen mesajları engellemediğinize emin olun ve Hesabınızın o maile kayıtlı olup olmadığını profilim kısmından bakarak kontrol edin.
    Bide Mailinizde spam kutunuza bakın.

Eğer hala devam ediyorsa şöyle bir bildiri vardı

Bazı kullanıcılar örneğin oyun bilgilerini değiştirdiklerinde ya da şifremi unuttum işlevini kullandıklarında mail alamadıklarını aktarıyorlardı.
    Mail sunucunuzda bu domainleri izin verilenler listesine eklemeniz gerekiyor.

Bigpoint tanımlı E-mailler için:
    • news.bigpoint.com
    • email.bigpoint.com

Bu domainleri mailinize tanıtmanız(eklemeniz) gerekiyor.
    Ücretsiz mail sunucularında Domain ayarları için:

• GMAIL:
    Gmail otomatik spam korumasına sahiptir. Domain izinlerine ihtiyaç duymamaktadır. Maillerin çoğunluk ve okunma değerlerini kontrol ederek Spam veya Gelen Kutusuna alır. Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.
    • HOTMAIL:
    Oturum açtıktan sonra Seçenekler bölümünden "diğer seçenekler" bölümünü seçiniz.

Açılan sayfadan "Güvenli ve engellenen gönderenler" tıklayınız. Açılan sayfadan "Güvenli gönderenler" tıklayınız. Aşağıda belirtilen mail adreslerini sırasıyla Güvenli olarak ekleyiniz.

Aynı sayfadan "Güvenli posta listeleri" tıklayıp aynı işlemleri tekrarlayınız.
    • MYNET:
    Maile giriş yaptıktan sonra sağ üst tarafta yer alan "Ayarlar" tıklayınız. Alt menüden "Diğer Ayarlar" tıklayınız.

Açılan sayfadan "Güvenli Liste" tıklayınız. Aşağıda yer alan mail adreslerini güvenli olarak ekleyiniz.
    • YAHOO:
    Sistem spam kısıtlamalarına dahil değildir. Tüm mailleri postanıza taşımaktadır (Gmail ile aynı yapıya sahiptir).

• ÖZEL SUNUCULAR:
    Kendi webmail hizmetini kullanıyorsanız (email@sitenizinadi.com), hizmet sağlayıcınız ile iletişime geçip belirtilen Domain isimlerini belirtiniz. Dilerseniz aşağıdaki mail adreslerini de belirtebilirsiniz.

Mail Adresleri

Şifre değişikliği, mail onayı, şifremi unuttum gibi hesap bilgileri için gereklidir.
    Duyurular ve son yenilikler bu mailden belirtilmektedir.
    Portal mailleri bu mailden geliyor.

Son düzenlenen: 9 Ekim 2019
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu tür konularda destekten yardım almalı, forumda arkadaşın dediği konuyu incelemelisiniz. Aksi takdirde yardımcı olamayız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.