Şifre Değişikliği Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve abdalo1453 tarafından 29 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. abdalo1453

abdalo1453 User

Arkadaşlar 13 yıllık geminiz var ama e posta adresini unuttunuz yada buna benzer bir sıkıntınız var geminiz çok sağlam değil 22 level kaleleri bile boş bir gemi, şifresini değiştiremeyeceğiniz için oynamaya devam edermiydiniz ?

Supportla iletişime geçtim 2 kere ama halledemedim artık elimden birşey gelmeyeceği kesinleşti. Siz şifrenizi sıklıkla değiştirirmisiniz? Yani çok sağlam değilken uğraşıp kastıktan sonra hesap veya şifre ile alakalı bir sorun yaşarsam boşuna kürek çekmiş olurum diye yolun daha ortasına gelmeden bırakmak istiyorum gemiyi birazda soğudum ve üzüldüm sonuçta 13 yıllık bir gemi sadece arada girer hasret gideririm. Görüşünüzü alayım yardımcı olun

2. sal kanka sıfır gemi açıp uğraşsan daha iyi

abdalo1453 bunu beğendi.
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Destek cevap vermiş. Gereken cevap da verildiğine göre konu kilitlenmiştir. Görüş ya da düşünce için konu açmanız gereken forum burası değil.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.