shade admin merhaba tekrar :/

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Ađŗεŋąℓïŋ tarafından 25 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Değerden 80 çıkarırsanız ana değeri elde ediyorsunuz yanlış bilmiyorsam.
    Yazı tura nesnesinin çıkıyor olması lazım ben bir sorun yaşamadım, sadece kullanamıyorsunuz kaptanların yuvadaki nesneleri aynı ise veya güçlendirme yapılacak kaptanların yuvası boş ise.

bu şekilde demişsiniz ama değerden 80 çıkarırsam 102 canlılığı olan kaptanın değeri 22 ye düşer kaptan sandığını açmadan ki değeri 90.95 yazıyor en yüksek olanları. ama kaptanı açtım 102 canlılık çıktı ? sizin dediğiniz gibi 80 değer çıkarırsam 22 ye düşer ki öyle bi canlılık da yok minumum 80.85 değerlerde kaptan canlılığı mevcut görunuyor açtıgım sandıklarda...

diğer cevabınıza istinaden de yazı tura nesnesi çıkıyor zaten 17 adet falan oldu ama bazı kaptanlarda geliştirme aşamasında çıkmıyor geliştirmekte olduğum kaptanın yuvası boş değil ve kurban edeceğim kaptanla aynı iteme sahip değil...

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Kaptan renkleri yükseldikçe ve/veya ekipman verdiğinizde aldığı değerler de yükseliyor zaten. Yeşil kaptan veren sandıklarda daha yüksek değerler çıkıyor haliyle.
    Yazı tura nesnesini ise başlangıç kaptanlarında kullanamıyorsunuz onu atlamışım. :)

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.