SF_John

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Serkan~Soare[*] tarafından 5 Eylül 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu gemi büyük ihtimal bir yetkili gemisi. bu gemiyi sentinel ile birlikte kullanıp kendilerine avantaj sağlıyorlar. burada bunun kanıtı da mevcut. şimdi supporta yaz diceksiniz. bunu çok yazdım hiç bir şey yapmıyorlar. oyunun rezilliğini görün başka bir şey demiyorum. banlamicaksınız bunları da ben en azından atmış olayım kul hakkına girdiğinizin farkında olursunuz belki iyi çalışmalar.

2. Görüş alanına girdiğin an havaya uçman durumu var zaten her şeyden önce... Otomatik hedef alıyor hepsi. Bu hesapların var oluşundan, aylarca 20 gemi yapışık gezmelerinden, karşılığında da hiçbir haltın yapılmamasından büyük rezalet mi var ki görevlilerden yardım almaları rezalet olsun.

3. çAğRı

çAğRı User

Görüş alanına girer girmez sentınel + oto target ile işaretleyip sıkması bot programıyla yapılan bir şey. Açıkça hile kullanıldığı görülüyor. Videoda oynama yapıp aynı anda sıkmış gibi de gösterilebilir :). Ama sentineli bütün alyansların ve filoların kullandığı gerçeğini hiçbir şey değiştirmez. Alyans savaşlarında açıkça görülüyor. Diğer konu ise Sf jonh gemisinin admin olduğu kanısına nasıl vardınız?? Tespiti yapan yönteminide açıkça söylerse bizlerde anlamış oluruz. Yetkilileri ifşa etmek veya hile kullanımıyla itham etmeninde cezası vardır.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Admin gemisi olmasına imkan yok. İsmini özendirmiş gerekeni yapacağım.

Saygılar.

5. Sayın @Star, az önce forumda şu konuyu gördüm: https://board-tr.seafight.com/threads/sf_john.94911/#post-551767

Bu videoyu görür görmez yok artık dedim, neden mi? Bakın şimdi size 25 Ağustos 2021 saat 10:03:57 tarihinde SS aldığım fotoğrafı atacağım. Bu fotoğraf 1-1 haritasında çekildi, chatten BABAKONDA isimli oyuncu yardım istemişti, kendisini sürekli batırıp duruyorlarmış. Yardımcı olmak istedim, yanına gittim meğerse batıran admin gemisiymiş :)

Admin gemilerinin bile hileye başvurduğu bu oyunda bizlerin suçu nedir? Arkadaşımızın konu açıp attığı video zaten bir ispat, oradaki bütün gemilerin aynı anda sıkması, dip dibe durması imkansız. Benim attığım fotoğraf ise SF John nickli oyuncunun bir Seafight Admini olduğunu doğruluyor. Umarım elinizden geleni yaparsınız Sayın @Star, oyun içten çökerse vay halimize...

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyla ilgileniyorum.

Saygılar.

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Admin gemisi olduğunu nereden anladınız? Her isminin başına SF koyan admin mi oluyor ? Dengesizin birisi özentilik yapıyor başka birşey değil.. Türkiye sunucularında birtek benim admin gemim var onun ismide вιgραтяση'dur.

BLACK_JAGUAR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.