Sezon

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 31 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sezon bu gece başlayacak mı yoksa her sezon olduğu gibi öğlene hatta 1-2 gün sarkacak mı

2. -FURKAN68-

-FURKAN68- User

nerde seafigth bi seyi zamanında baslatamaz illaki bi hata olur bizde o sans nerde ins dalga gecer gibi dunya koymamıslardır sezona yine oyunculara hakaret eder gibi

3. Sezon hala neden başlamadı ? @Star

4. PRESTİJ

PRESTİJ User

bende konu açtım da burada da sorulmuş yanıtsız bırakılmış, neden hatalı saat veriliyor? işimi gücümü, aşımı, evimi, bebemi bıraktım sezon başlayacak diye. hemen pcnin başında avm önünde indirim bekleyen teyzeler gibi sezonun gelmesini bekledim.

5. sezon başlarsa gece 1 de başlar toptan kafayı mı yediniz ne zaman tr saatiyle öğlen yada gece 12 de etkinlik başladığını gördünüz almanya ile aramızdaki fark 1 saat 25 dk sonra başlarsa şükredin

6. PRESTİJ

PRESTİJ User

ama haberler kısmındaki sayaç öyle demiyor, sonuçta sunucu saatine göre ayarlı saat.

7. Öğlen Başlar öĞlen

Son düzenlenen: 31 Ağustos 2022
  8. CoNSoLos

CoNSoLos User

O zaman sayacı adam akıllı ayarlasınlar insanlar sezonu sabırsızlıkla bekliyor

9. tamam söyledim 1 de başlayacak.

10. sezon başladı

11. @Star tüm seafight ekibine teşekkürü borç bilirim 9 sezonda yapamadığınızı bu sezon yaptınız ve sezonu tam zamanında başlattınız sağolun

12. Yabancılar olmasaydı yine geriden gelecektik biz :)

13. HACKERWARE

HACKERWARE User

Mega serverda sıfırdan hesap kasabilir miyim yoksa batmaktan oynayamaz mıyım cevaplarsan sevinirim

14. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Gece 1 de başladı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.