Sezon Uzatılsın

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 28 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha önceki linkte belirttiğim gibi;
    https://board-tr.seafight.com/threads/sezon-goerevleri.89166/#post-531324

yapılması cok zor görevlerin olduğunu dile getirdim ve hiç bir sonuç alamadım ve üstüne üstün fikir havuzu olduğu halde, başkalarının fikrini almadan relax tarafından direk kapatıldı
    daha öncede bazı konularım direk silindi. Ben buraya ne zaman haklı bir şey yazsam ya siliniyor ya kapatılıyor.Ne cevap verebilecek bilgi ve donanıma sahip bir yetkili var ,ne de oyuncuların fikrini beyan etmelerine izin verip sorumluluk alabilecek bir yetkili

bu seferde sezonun 1 ay daha uzatılmasını talep etmekteyim ve diğer oyuncuların önceki paylaşıma bakıp fikirlerini öğrenmek isterim

2. aynen zaten şu dönemde hep oyundayız yenı sezonun açılmasına 1 ay gibi bir süre var en azından bu sezon 1 ay uzatılmalı diye düşünüyorum @Star

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Raporlara ekleyip bizzat ben yolladım fakat bunun anlamı %100 sonuç alacağınız anlamına gelmiyor. Fikir havuzu ve öneriler forumunda açılan konuların rapora eklendiği takdirde kapatılmasını da ben söyledim. Biz gayet gerekli bilgiye sahip olduğumuzu düşünüyoruz eğer buna inancınız yok ve bizden aldığınız bilgiler ile tatmin olmuyorsanız sorularınızın cevaplarını başka yerlerde arayabilirsiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.