Sezon ile Alakalı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 20 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. relax mod sürekli konumu kapatmana gerek yok sorun cözüldü kapatabilirsiniz diye bir mesajda atmadım bana cevap hakkı vermiyorsun sonuçta forum moderatörüsün görevin bu ama ben bigpatron yada star dan cevap bekliyorum yani senin direk genel merkezle irtibatınmı var anlamadım seninde bir üstün var sonuçta en son star '' Konuyu rapor edeceğim.''
    demiş ben bizzat kendilerinde bilgi almak istiyorum

senin verdiğin bu cevap haftalar önce verilen bir cevap
    ''Script yol açtı ya da açmadı. Sizde istediniz ya da istemediniz fakat o açıktan yararlandınız. Ben şahsen yararlanmadığım için benden 1 sikke bile çekilmedi. Sizden fazlasının çekildiğini idda ediyorsunuz fakat bize gelen bilgide fazlasının çekilmediği yönünde. Bize gelen son konu isteyerek ya da istemeyerek yararlanan herkesden çekildi.''

''fakat bize gelen bilgide fazlasının çekilmediği yönünde''

güzel kardeşim sen bana diyorsun ki bu cevabınla fazla yaptığın görevin sikkeleri cekildi diyorsun
    bende diyorum ki ben sezonun 1. günü 150 sikke kastım ve hepsini aldılar bunun neresini anlamıyorsun ben seyir defterimi tek tek taradım foruma ve supportta yazdım ve 150 sikke kasmısım ve aynısında 2 görev yapmamışım
    Diyelimki yaptım 1 npc batır 1 sikke al bu görevi 2 kere yaptığımı düşün bilerek yada 25 sikke görevini 2 kere yaptığımı düşün bilmeyerek yaptığım fazla sikkenin geri alınması gerekirken benden 150 sikke tamamı gitti diyorum sıfırdan başladım diyorum yahu benim hiç düzgün yaptığım görev yokmu ?

Görevlere de sıfırdan başlasam gam yemezdim kaldığım yerden devam ettim ve görevlerin ilk baslangıcıyla kaldığım yer arasındaki verdiği sikke 150 kazandığım sikke 150 yani hiç fazla sikkem yok ozaman nasıl aynı görevi 2 kere yapabilirim?

Tek yapmanız gereken hesabımı manuel kontrol edip haklı olduğumu göreceksiniz bu arada etkinlik görevlerinide göz ardı etmeyin hiç bir hata yok hata sizin programınızda

Nasrettin hoca misali ''Şu havaya kaldırdığım kedi, gelse gelse iki okka gelir ciğer de 2 okka idi Eğer elimdeki şey kediyse, ciğer nerede? Yok bu şey ciğerse, kedi nerede?''

Son düzenlenen: 20 Eylül 2019
  2. alkantra

alkantra User

modetorler lutfen konuları kapatmayın ve kilitlemeyin . bu acıgı yapan ve yapmayanlar bu olaydan son derece olumsuz etkılenmiştir. ınsanlar ın içlerini dökecekleri yer burası siz konuyu kapatınca daha da kötü oluyor.
    acık yapanlar gemilerini top ile fulledikleri için diğer oyuncuları rahatlıkla batırmakta. ve paket cekmelerine bile gerek kalmamaktadır.
    tek seferde 300 400 caba sikkesi kasanlar niye cabalasınki.
    onların caba sikkelerinin eksiye düşmesi onlara ceza değil mükafat olmuş.
    konu nun cözümü basit. herkese caba sikkelerini verecekler. dunya topunun özellikleri değişecek veya kaldırılacak.
    herkesin içindeki huzursuzluk bitmiş olacak.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Şimdi demişsiniz ki, ben Star ya da Bigpatrondan cevap bekliyorum. Şimdi şurda bi uzlaşalım. Biz ne biliyorsak, Sayın @Relax ve diğer moderatörlere sizlere verilmesi gerek cevabı iletiyoruz. Yani bir nevi onlar bizim cevaplarımız. Fazla sikkemiz çekildi diyorsunuz, merkez ekip ise kabul etmiyor. Desteğe yazdım, destek alamadım diyorsunuz. Destek alınacak bir durum yok çünkü script çalıştı ve açıktan faydalanılan sikkelerin hepsi çekildi. Ben fazla çekilmemiştirde demiyorum size. Fakat bize gelen bilgi, çekilmediği yönünde. İleride bir bilgi gelirse yine paylaşırız. Baştaki konuya dönmek istiyorum tekrardan. Ha @Relax ha ben ya da patron. Biz bir ekibiz ve ne söylüyorsak aramızda konuşmadan buraya yazmıyoruz. Bize gelen bilgileri paylaşıp, üstüne hiç bir şey eklemiyoruz. Önceki cevabın için teşekkür ederim sayın @Relax. İyi oyunlar keyifli forumlar dilerim.

кυαѕαя.тя bunu beğendi.
  4. o halde ben sizden bizzat gemimi kontrol etmenizi istiyorum zaten ortada cok basit bir olay var kastığım sikkenin hepsi alındı benim normal yaptığım görevlerin sikkeleri nerde? eğer dediğim gibiyse merkez ekibe hayır yanlısınız var işte kanıtı şu oyuncunun sikkelerinin hepsi alnımış seyir defterimide yollamıştım isterseniz birdaha yollayayım bunu gayet basit bir şekilde sizde kontrol edebilirsiniz bu oyuncumuzun sikkesi nerde diye sorabilirsiniz siz istediğiniz zaman hesaplara girip kontrol yapıyorsunuz gecen aylarda yeteneklerde hazine haritasını secip cıkış yaptıgımda baska bir yetenek acılıyıor demiştim support bizzat hesabıma girip kendi eliyle düzeltti bu ve buna benzer bir cok konuya müdahale ediyorsunuz bu konuyu niye merkez e bırakıyorsunuz anlamıyorum adamlara kanıt sunmazsanız alacağınız cevap ve bizim sizden alacağımız cevap hep aynı
    Ben sadece 1 satırında relax a konuyu neden kapatmaması gerektiğini söylemişim özgürce tartışmamız gerektiğini söylüyorum siz esas meseleyi cözmek yerine bu konuya takılmıssınız benim başta yazdıklarımın tamamını okuduğunuzu bile düşünmüyorum

Son düzenlenen: 20 Eylül 2019
  5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Ben konu ile alakalı bir şey yapamam. Geminizi destek ekibi inceler. Ben desteğe yazsanızda bir şey çıkmayacağını söyledim fakat çok istiyorsanız yine de şansınızı deneyin. Rapor etme konusunda ise, ben raporu zaten yolladım gereken yerlere.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.