Seviyesiz Sandal Alma

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »pλяđǿй« tarafından 1 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba dün konu açmıştım sessiz baskıncı ele geçiremiyordum ele geçirme puanım yetmediği için salndal alman gerek dediniz tl ile baktım ama bulamadım tam nerede satılıyor hangi paket içinde pazar yerinde seviyeli olanlar var seviye 1 için seviyesiz istiyor nereden alırım bu sandalı

2. kardeş bak benim ele geçirme değerim 20k ama 50k yaptım.nasıl yaptım anlatayım. "yüzen kale,yetenek,kupa odası,gemi taşı,pet taşı,elit korsan elit ekipmanları koydum."563 korsan yeri varken ele geçirebildim.sandal yoktu sana dediğim şeyleri max. yap korsan sayısı bak max. ne kadar yapabiliyorsun.orda hesaplama yöntemi var ordan kontrol edersen az çok ne kadar bir değer çıkacağını görebilirsin.

3. benm kupa odası boş gemi taşı felan full değil ki gemide 21 ele geçirme var pette 10 ele geçirme var

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Genişletme paketleri zaman zaman satışa çıkıyor ve şuanda satışta değil. Bir daha satışa koyulacağı zaman duyurusu bize gelir ve bizde forum üzerinden resmi olarak paylaşırız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.