Seviye Sınavları Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve bayv tarafından 23 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bayv

bayv User

Merhaba
    Oyuna uzun bir aradan sonra başladım ve 60 seviyeye kadar çıkmış
    Daha önce seviye atlamalar çok sıkıcı oluyor diye bırakmıştım hala düzelmemiş
    27 Level olabilmek için 15 McCabe'ni kafatası istiyor ve günlük 1 tane kasılıyor
    1 level için 15 gün beklemek sıkıcı geliyor ve daha önümde açacağım 33 seviye var
    Bununla ilgili bir düzenleme olur mu, veya günlük 1den fazla kafatası alabilelim görevlerle
    İletirseniz sevinirim

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Günlük - tekrar edilen görevler 6 saatte bir sıfırlanıyor 50. seviyeye kadar, dolayısıyla daha hızlı seviye yapmanız mümkün.

Saygılarımla.

3. bayv

bayv User

Sayın Shade,
    Ben zaten bu oyunu günde 2-3 saat oynayabiliyorum işten gelince haftasonlarıda yine aynı şekilde 6 saatte bir oyuna girecek durumum olmayabiliyor ki kaldı girip görevini yapayım, bu nedenle 6 saatte bir sıfırlanması yerine yeni görevler eklenebilir çünkü yalnızca akşamları oynayabildiğim oyunda yine günde 1 görev yapıyo olacağım ve bu da 15 güne tekabül ediyor, şahsi fikrim görev sayısının arttırılması bu yönde bi bildirim yapılabilir mi acaba

***ARAS***25*** bunu beğendi.
  4. ScourgeTR

ScourgeTR User

benim fikrim daha farklı, aslında seviye sınavları ayrı ama seviye görevleri birleştirilmeli. 5 koordinata git , geri gel 5 canavar kes geri gel hasar ver , geri gel amiral ele geçir geri gel, fıtık ediyor insanı

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Değişiklik olacağını zannetmiyorum yıllardır aynı şekilde görev sistemi ancak dediğim gibi sıfırlanma süreleri kısaltıldı kolaylık sağlamak adına.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.