Seviye Hilesi

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve uzman~61™ tarafından 5 Eylül 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

@Bigpatron @Star

50 Level'de 0 lık gemiler geziyor.

Artık botmudur ne dalgadır. Şuna bir dur deyin yav gözünüzü seveyim. Ben Yeni düzende baron rütbeli gemiye sahibim her gün tp görevi yapacam diye bir tarafım çatlıyor rutbemi kaybetmeyeyim diye 12 yıllık gemim var 2008 den beri emek veriyorum.

Programcımı yok bu merkezde nedir anlamıyorum. Adam tamir süresini kaldırıyor tamir süresini level atlatiyor bottan tamir süresini kaldırması için seafight in komut dosyasına erişmesi lazim bu adamınki program kodların

Bu oyunun Programcısı tek kişimi oda stajınımı yapıyor burda ? Oyun kodlamayimi bilmiyor bu arkadaşlar. Bir adam nasıl olurda bot yazilimcisi bir adam seafight in komut kodlarına erişipte programladigi bottan tamir süresini kaldırır.

Bakın sayın adminlerim. Ben bu işe gonulluyum yav maaş filanda istemiyorum. Panelemi alıyorsunuz beni nereye alıyorsanız alın şu kodlara bir çeki düzen vereyim ben yazilimciyim bizzat.

Şuan 0 dan seafight programlaması yapsam daha iyisini yaparım. Yanlış anlamayın ama bir adamın oyunun kodlarına erişim sağlayıp kodu kendi yazdığı program kodlarına uyarlaması için ya admin yada programcilardan yardım alabilir.

Çünkü oyunun programlama kodlarına her babayiğit erişemez. Adam yakında ödeme paymenti bile çevirecek. Sagolsun programcılar ayda bir kere yama yapmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Lafım forum adminlerine değil he bizzat programcılara

Saygılar.

bibidibabidubu5835 bunu beğendi.
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Seviye atlayan gemileri tespit edip destek ekibimizle paylaşabilirsiniz ben de gerekeni yaparım. Diğer konuların da hepsi rapor edilmiş durumda. Pazartesiden itibaren gerekenin yapılacağına inancım sonsuz.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.