Seviye Günlük Görevleri

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ahmetbaba55 tarafından 3 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar 43 levelden 44 levele atlarken istenilen 5x Ufak Mücevher Topla - 5x Değerli Kitap Topla -5x Altın Anahtar Topla, bu istenilen malzemeler günlük görevle elde edilmektedir ve bunların görevlerini 3 görev verici vermektedir. Ancak normalde günlük görevler sıfırlandığında 3 tane günlük görevi 3 görev vericiden alıp yapardık şuan ise sadece 1 adet görev vericiye görev geliyor sultanın neşesi gemisine 10 milyon vurdum zar zor yaptım, görev bugda mı kaldı bile miyorum ama zar zor yaptığım görevimi de iptal edip yeniden yapmak istemiyorum çünkü baya bir zaman harcadım lütfen yardımcı olun bu görevler görev vericilere tekrar nasıl gelecek teşekkürler.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Görevlerle ilgili bir sorun olduğu aşikar zira bizlerde de görünmeyen görevler var. Bizzat kendim merkeze ilettim fakat henüz bir yanıt alabilmiş değilim. Umarız konu kısa sürede çözülür.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.