Seviye Gorevi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve EldrithShadow tarafından 7 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,
    Suan 26 seviyeyim ve 27 olmak icin sadece kafatasi toplama gorevim kaldi ve gunde 3 adet bu kafataslarindan gorev alip elde edebiliyorum. Fakat diger seviye gorevlerine baktigimda yine bu kafatasindan istemeye devam ettigini gordum. Soruma gelecek olursak 27 olduktan sonra da gunluk 3 adet elde edebildigim gorevlereden alabilecek miyim yoksa bu 3 u iptal olup yerine baska bir gorev mi gelecek kafatasi icin ?

Ikinci sorumsa eger iptal olup gunluk 3 yerine 1 adet kafatasi alabilecegim bir goreve donusuyorsa bir sure daha 26 kalip kafatasi depolayip sonra ki seviyeler icin kullanabilir miyim? mesela 30 a kadar daha 20 adet toplamda isteyecegini varsayarak 7 gun dha bekleyip 21 adet fazladan depolamaya calissam o kafataslari envanterimde durur mu ve diger seviye gorevlerini teslim ederken bu kafataslarini kullanabilir miyim ?

2. oda bişeymi 3 gündür valencia arıyorum 24 olamadım ben :D

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Stok limitleri var.
    McCabe 15 ile sınırlı iken diğer kafatasları 10 adet ile sınırlı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.