seviye atlama ve görev

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve vedatk tarafından 29 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. vedatk

vedatk User

merhaba seviye 1 im. seviye atlamak istiyorum. ancak oyun içi ve forumda yönlendirme yetersiz. guvenlı lımana gıdıp gorev alıyorum. görevde istenilen npc ler seviye 1de yok. ne yapacagız anlamadım

2. görevde hangi npc istiyor ?

3. vedatk

vedatk User

rosa maria ve vahşi kırpıcı

bir de 6,500,000 adlı npc ye çığlık atan ejderha hasar ve
    3 gemi enkazı öldür.

gemi enkazı derken neyi kasteddiyor rakip mi npc mi batırıyorum ama sayaçtan düşmüyor

4. Rosa maria falan 8. haritada. ve cıglık atan ejderha ile gemi enkazı etkinlik görevi seviye değil.

5. vedatk

vedatk User

o zaman sistem niçin veriyor bunları. 2. seviyeye nasıl gecegız. biraz mantık hatası var işleyişte sanırım. seviye atlamak için ne yapmak gerekıyor

6. Bulunduğunuz seviyeye en yakın güvenli limana giderek görev vericilerde bulunan görevleri görevleri tamamladığınız zaman seviye atlama görevleriniz açılacaktır.

7. vedatk

vedatk User

gidiyorum ve 2 gorev verıcıde rosa maria ve vahşi kırpıcı bunları batır dıyor dıgerınde de 6,500,000 adlı npc ye çığlık atan ejderha hasar ve
    3 gemi enkazı öldür. bunu verıyır baska gorev yok. neyi oldurucem ne yapıcam hıc bellı degıl.

8. vedatk

vedatk User

şuan bir anda tuccar kesıcı batır gorevı verdı ılk defa saatlerdir

9. tamam işte 1. haritadaki görevleri yaparak level atlayacaksın.

10. vedatk

vedatk User

tesekkur ederım destegın ıcın

11. alone65

alone65 User

bende aynı sorunu yaşıyorum. oyuna yeni başladım

12. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Cevaplar için teşekkürler. Konular İndekste mevcut.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.