Öneri Seviye Atlama Gereksinimlerinin Değiştirilmesi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ·٠•☆FÎĜĤŤ☆ČŁÛВ☆•٠· tarafından 4 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Sayın @Star,

https://board-tr.seafight.com/threads/aciktan-faydalanmis-gemiler.95427/ bu konuda sorunu belirttim.

Önerim ise şudur(eğer ki haksız alınan seviyeler iade edilemiyorsa): seviye görevlerinde günlük eşya toplama kaldırılsın. Zaten açık ile herkes 50 oldu, bari oyunu düzgün oynayan oyuncular için kolaylık sağlansın.

Seviye atlamak zorlaştırılabilir, korsanlık sınavında yardım almamız gerekebilir bu sıkıntı değil fakat şu anki sistemde istesek de seviye atlayamıyoruz. X gün kadar beklemek zorundayız her seferinde. 31. seviyeden 35. seviyeye gelmem tam tamına 28 gün sürdü, 4 seviye için 1 ay boyunca görev yaptım ben, oyunu açık kullanmadan oynayan diğer herkes gibi.

26. seviyede başlayan bu günlük görev silsilesinin sonlanması için önerimi iletebilir misiniz Sayın @Star?(Tabii ki bu Nerus işini sebep göstererek)

Beni sevmeyip fikirlerime karşı çıkacak oyuncular illaki olacaktır fakat bir nebze de olsa haklı görüyorsanız, gönderiyi beğenebilir veya yorum yapabilirsiniz.

Adil ve iyi oyunlar dilerim!

2. -onur824-

-onur824- User

Nerus bot için olsun olmasın bu günlük görev saçmalığının kaldırılması gerekiyor. 26 levelden yukarı çıktığın zaman 50'ye ulaşana kadar 100 günden fazla sürüyor. hadi oyunun sadece level görevi olsa neyse. itibarı, sezonu, incisi, itemi, etkinliği, bir sürü diğer günlük görevi vs. son çıkan atlantisi de eklersek çok fazla emek ve zaman istiyor. level görevlerinde eski sisteme dönülmelidir. hatırlarsınız belki bir level görevi atlamak için görevi aldıktan sonra belli bir sürede çok fazla ve çeşitli canavar, npc vs. batırılması isenirdi ve pek çok durumda ancak filo ile birlikte yapılırdı. Bana göre günlük görevler yerine bu tarz şeylerle görevler yapılmalı.

Ya da günlük görevin zamanı 2 veya 3 güne düşürülmeli 7 gün istiyor çok fazla.

3. oyun zor zor bari şu inci verip lwl atlama sistemi gelse eskiden vardı ya korsanlık sınavı tercih ediyordun yada inciyi

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Yasaklar ya da cezalar hakkında en son merkez ekibimiz karar verir. Öneriler bu konu için geçerli değildir.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.