Seviye 11, Görevlerde ilerleyemiyorum..

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Skender37 tarafından 18 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Skender37

Skender37 User

Merhaba,

Sıfırdan bir gemi ile oyuna başlayıp yaklaşık 3-4 gündür gemimi geliştirmeye çalışıyorum. Güvenli limandan aldığım görevlerle gemimi 11 seviyeye kadar getirdim. Güvenli limanda mevcut olarak, Loki, Olik, Jack Hawk ve Fang Weisheng'ten görev alabiliyorum.

Loki "1.tur 8.soru" görevini yapmamı;
    Olik 10 adet Breithia, Ulang Tahun ya da Jübile batırmamı;
    Jack Hawk 5 adet Breithia, Ulang Tahun ya da Jübile batırmamı;
    Fang Weisheng ise 25 adet oyuncu batırmamı istiyor.

Olik ve Jack Hawk ın görevlerini mevcut seviyedeki gemim ile tek başıma yapmam mümkün değil. Mevcutta gemim en fazla 50 bin vurabiliyor. Bu noktada gemimde ne gibi bir güncelleme yapmalıyım bilmiyorum, her gördüğüm gerçek oyuncu gelip tek vuruşta beni batırıyor.

Fang Weisgheng in verdiği görevi yapabilmem de gemimin mevcut vuruş miktarına bakılırsa mümkün değil.

Loki'nin verdiği "1.tur 8.soru" görevi için 1 adet sonsuzluğun anahtarı var fakat Zafer Diyarına gidebilmek için gerekli enerji malzemesinin fiyatı 250.000 inci ve hesabımda bu kadar inci şu anda yok. Tüm incilerimi top ve güverte genişletmeleri için kullandım. Bir görev için gerekli malzemenin bu kadar yüksek maliyetli olacağını düşünemedim.

Şu durumda benim nasıl bir yol izlemem gerekiyor, eskiden daha basit olan görev sistemi çok komplike ve karmaşık bir hal almış durumda. Tüm günümü oyunda aldığım görevlerde benden ne istediğini detaylı anlayabilmem için forum sitelerinde ve videolarla araştırma yaparak geçiriyorum inanın. Cevabınız için teşekkür ederim.

2. Merhabalar @Skender37 öncelikle azmini takdir ediyorum ancak izlemen gereken yol çok farklı ve sana şu şekilde özetleyeceğim.

Hangi sunucuda oynuyorsun?
    Eğer Ultra sunucuda oynayacağım illa demiyorsan seni Global Amerika 1 sunucusuna davet ettiğimi ve her konuda anlık olarak yardımcı olacağımı söylemek isterim.

Hayır, ben Ultra sunucuda oynayacağım diyorsan da şu an etkinlik görevlerine hiçbir şekilde zaman harcamadan İnci, Taç, Yulong ve Safanad kasmaya başlamalısın ve bunun en iyi yolu, eğer şu an oynadığın hesapta çok gelişmediysen yeni bir hesap açıp 6 levelde bırakman ve 12 gün boyunca acemi korumasında küçük etkinlik NPC'leri kesmen.

Çok küçük bir bütçeyle 90 tl ile Season Pass alarak küçük sezon görevlerini hızlıca yapabilir oradan gelen topları gemine yerleştirip hızlıca inci kasmaya başlayabilirsin.

Eğer F2P bir oyuncuysan ve hiç bütçe ayırmıyorsan yine küçük sezon görevlerini yapıp oradan gelen topları gemine yerleştirip acemi korumanı bozmadan Cümbüş ve Doğum Günü Pastası'na vurabildiğin kadar hasar vurmalısın.

Önceliğin Gülle Rampası 10/10, Top Yerleri, Zırhlı Gövde 10/10 şeklinde olmalı ve daha sonra yetenekler kısmından Doldurma Süresi, Hasar Önleme ve Kaçınma Şansı yeteneklerini yükseltmelisin ki küçük etkinlik NPC'leri sana çok fazla vermesin.

Bütün bu bahsettiklerimi yavaş yavaş yaparsan ve 1 Haftalık İndirim alırsan konfeti alıp çevirir ve ciddi miktarda İnci kasmaya başlayabilirsin.

Merak ettiğin ve yardımcı olmamı istediğin herhangi bir şey olursa bana ulaşabilirsin.

3. Skender37

Skender37 User

Merhaba, eskiden de oynadığım üzere bu hesabı da Global Amerika 1 sunucusunda açmıştım. Gemimi bu sunucuda geliştiriyorum. Size Discord ya da başka bir kanal aracılığı ile ulaşabilmem mümkün müdür?

Bahriye1773 bunu beğendi.
  4. Telegram kullanıcı adım @savgunkayahan buradan ulaşabilirsiniz...

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Hoş geldiniz öncelikle, bu tarz konularınızı yeni korsan öğreticileri bölümümüze açın lütfen bir dahaki sefere. :)

Saygılarımla.

Skender37 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.