Server Birleşimi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ~Goliath~ tarafından 22 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Server birleşimi tekrar planlanmalımı ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~Goliath~

~Goliath~ User

Sayın admin arkadaşlar oyunun devamlılığı ve şirketin menfaati için oyuncular olarak artık yol ayrımına gelmiş bulunuyoruz seafight tarihinin en düşük ve deaktif dönemine girdiğini biliyoruz ve son zamanlarda artan bot , teknik ve diğer problemlerde tuz biber oldu. Daha önce rafa kaldırıldı fakat gerçekten oyunun daha fazla gidecek yeri kalmadı tek çare serverler ve oyunu canlandırmak için server birleşiminin derhal uygulanması ilk olarak oynadığımız serverde oyun durma noktasına geldi kaç gemi oyunu bıraktı sayısını tahmin bile edemiyoruz tek bir filo olarak oynuyoruz neredeyse herkesin umudu ve kulağı bu konuda lütfen bu oyunu oynayan herkes bu konuya katılsın ve server planlaması için üst yöneticilerle görüşün yoksa ciddiyim oyun kapanmaya doğru gidiyor müşterilerinizi artık dikkate almak zorundasınız biz seafightın bitmesini istemiyoruz ..

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bildiğiniz üzere sizlere bir kaç ay önce tartışma konusu açıp sunucuların birleşmesini ister misiniz diye soru sormuştuk. Ondan sonra bütün ülke forumlarında oyuncuların istedikleri raporlandı ve ekibe yollandı. Daha sonra sunucularda her gün üst üste donma kasma olması ve oyunun durma noktasına gelecek kadar donması gibi sorunlar yaşandı. Benim şahsi fikrim o sebepten ötürü birleşmedi ve Unity sistemi ile oyun rahatlatıldığında sunucular birleşecektir. Dediğim gibi bir kere daha belirtiyorum. Bu benim şahsi fikrim. Raporu da tekrar hatırlatırız :)

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.