Geri bildirim Server Birleşimi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve batuhansaygı tarafından 15 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Server Birleşimi Artık Gelmeli !

1. EVET

50,0%
  2. HAYIR

50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, bi ara server birleşimi ile ilgili oy kullanımı yapıldı. Nerdeyse ben butun forumları dolaştım oy coğunlugu birleşmeye yakın baktı, Neden bir hareketlilik yok kaç sene oldu artık bir birleşim getirilmeli gerekse Global Europe 6 Serveri biryer ile birleşimi dahi olsa kafi olmalı bence. Ortaya bir oylama atılıp geri adım atıldı neden hayata geçirilmiyor . Üst yetkili adminlerimiz bu durumu daha üst mertebelere bildirir ise canlılık olur diye düşnüyorum. Global Europe 6 serverinde bir canlılık söz konusu değil oyuna artık canlansın şu server birleşimine el atın tek server olmuyor sizden ricam bu konuyu ön planda tutmanız. Geçmişte de bu konu açılmış oy kullanımı evete dönmüştür. İlgilenmenizi talep ediyoruz.

2. Selam,

Maalesef biz ve o baktığınız bütün ülkelerin adminleri sizin aksinize olumsuz yorumlar gördük. Şuan için böyle birşey düşünülmüyor.

Saygılarımla.

3. Aksine hersey tamam derim, Global Europe 6 Neden bir yer ile birleşmiyor sadece burayı birleştiriniz o zaman oyuncular bunalıyor. Genel heryer birleştri eyvallah da Global 6 nın vakti geldi artık burayıda birleştirin bir yer ile tadı cıksın artık. İnsanlar bunaldı hep aynı şeyler ha bire gemi kasıp kasıp duruyoruz baska birşey yaptıgımız yok savaş yok birşey yok . Göz önüne alın biz savaşcıyız..

4. Selam,

Biz daha önce bu konuyu bildirdik. Sizin bu gördüğünüzü merkez ekip sizden ve bizden daha iyi görüyor. Ama ben sizin sunucunuzdan da birçok kişinin olaya olumsuz baktığını hatırlıyorum. Zaman neyi gösterecek göreceğiz.

Saygılarımla.

5. Belki Doğru belkıde yanlış hatırlıyorsunuz, ama tekrardan gündeme getirtmeye çalışırsanız çok iyi olur. Olumuz bakan illaki vardır ama Olumlu Bakan çok kişi var. Saygılarımı sunarım. Hayırlı geceler.

6. Benim ve takım arkadaşlarımızın böyle bir konuyu gündeme getirme yetkisi yoktur. Merkez ekibimizden böyle bir bilgi gelirse anca ozaman bunu sizlere forum kanalından yönlendirebiliriz.

Saygılarımla.

7. o zaman bu anlama geliyor sizin birseye etkiniz yoksa forumu niye aciyorsunuz kardesim hep ayni cevaplar hep ayni cozumler sen bir platform aciyorsan bi oylama yapcaksin genel server birlessinmi birlesmesin mi diye onu iletcen seafight yetkilileri sizi salliyorsa onlarda yapacak zaten cogunluk tr kaldi bu serverin dedigine gore oynanilmali senin aktardigina gore relax bu forumu sallayan yok ?

8. Buda ne timimi oyunu daha iyi bitirdiniz

9. Nasıl yok, bu forumda ne konsuluyorsa oyuncular ne ıstıyorsa bildirilmesi gerekmiyormu ? Biz neden oynuyoruz bu oyunu o zaman hıc bır yer bırlesmıyorsa Global 6 nın bırlesşimini söyleyebilirsiniz. Zor olmamalı ?

10. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sayın @Relax 'ın demek istediği forumda kafamıza göre tekrardan bir anket vb bir şey açamayız. Tabii ki de fikir ya da görüşlerinizi raporlarımıza ekler gereken kişilere iletiriz. Fakat bu konu şuanda neredeyse unutulmuş bir durumda. Yani ben şahsi olarak pek bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Konu raporlara eklenmiştir.

Saygılar ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.