Server Birleşim Önerisi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve MuRaTİM tarafından 28 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Global Avrupa 7 ile Global Amerika 3 tek bir severde toplansinmi?

1. Evet

85,7%
  2. Hayir

14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MuRaTİM

MuRaTİM User

Biz Global Amerika 3 oyunculari olarak gemilerimizi hergun kasiyoruz ve gunluk gorevlerimizi yapiyoruz. Her etkinlige aktif olarak katilim sagliyoruz FAKAT serverde yeterli aktif oyuncu sayisi olmadigi icin kasilmamizin bir anlami kalmiyor. Bu nedenden dolayi Global Avrupa 7 ile birlesmesini talep ediyoruz. Daha önce bu 2 serverın birbirleri ile birleşemeyeceği belirtilmişti ancak biz bu konuda şansımızı sonuna kadar zorlamak istiyoruz. Seafight bize bir seçenek sundu ve pve severda oynama fırsatı bulduk anca kabul edilmelidir ki server çok az sayıda oyuncu aktifliğine sahip. Bu hususun şiddetli bir biçimde gözden geçirilmesini diliyoruz. Global Avrupa 7 de ki arkadaşlarımızında bu ankete katılmasını rica ediyoruz.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Şansınızı ne kadar zorlarsanız zorlayın %99 olmaz gibi görünüyor çünkü Amerika ve Avrupa tabanlı sunucular tamamen farklı veri tabanlarına sahip. O yüzden imkanız gibi bir şey.

3. Madem Global Amerika 3 serverı taban olarak Avrupa ile uyum sağlayamadığından dolayı birleşime gidemiyor o zaman Mega Amerika sunucusuna katılsın. Çünkü bu serverda hayat haddinden fazla durağan ve oynayan birkaç oyuncu olarakta aşırı memnuniyetsiziz.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Mega Amerika sunucusuna da katılamaz çünkü PvP ve PvE tabanlı sunucularda birleştirilemiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.