Şeref Salonu Sıralaması hk.da

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Tђµģ¤Ŀi₣έ•• tarafından 8 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar,

Sıralamadaki bir üst seviye için gerekli puan kısmı sürekli değişiyor, bunun sebebi tüm server ile mi ilgili yoksa level atladıkça mı değişiyor ?

https://hizliresim.com/88vj6cg

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Evet gördüğünüz puanlara sahip oyuncular aktif oynuyorsa rütbe atlamanız için gereken puan miktarı yükselir, oynadığınız sunucudaki tüm oyuncular dahil rütbe sıralamasına.

Saygılarımla.

3. bir de ben ekleme yapayım benim 2 milyon rütbe puanı aşşa geldi 15 20 dk da bu nasıl oluyor?

4. ShaDe.

Hesabınız +10da iken rütbe puanınız daha yüksek olur 1 saatliğine, sonrasında düşer.

5. Yanıt için çok teşekkür ederim. Levelim arttıkça bir sonraki rank için puan yükseliyor diye bir şey yok o zaman doğrudur değil mi ? Puan tamamen serverdaki oyuncuların sıralamayı yükseltmesi ile ilgili yani. Yanıtınız gayet açık ve net aslında ama emin olmak için soruyorum.

Son düzenlenen: 8 Aralık 2024
  6. ShaDe.

Seviyeniz arttıkça sizin de rütbe puanınız artar ve evet gereken puan miktarı diğer oyuncuların rütbe puanıyla alakalı. Sıralamadaki yerin kısmında gördüğünüz bir sonraki rütbe için gereken puan miktarı o rütbeye sahip en düşük oyuncunun puanı.

Tђµģ¤Ŀi₣έ•• bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.