Sentinel

Discussion in 'Genel Sorular' started by muslumanpapaz, Aug 27, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. milleti bot kullanıyor diye yasaklıyorsunuz 15 gün önce bot kullanmışsın diye tüm teknik ekip cevap veriyorsunuz forumu okuduğum kadarıyla. 1 hafta önce bu konuyu arkadaşlarım açmıştı gerekli inceleme yapılacak demiştiniz ama hala aynı kişiler aynı sayıyla kullanmaya devam ediyor. şuanda TR serverinde bu sentinel çıktığından beri ne bir istikrar var ne bi savaş var. örneğin ben emeğim ile gittim chi tılsımı biriktirdim arkadaşlarımla kasılıyorum bi tane sentinel geliyor 15 gemi ile beni batırıyor ve bunu 1 kişi yapıyor. sonrasında ben gene giriyorum bu kez diğer sentinel geliyor. hocam 1 haftadır hala şu adamları yakalayamadınız mı. neden hala bunlar oyunda hüküm sürüyor. buradaki adminlerin canı istese 2dk oyuna girip bu adamları fark eder. ben ve arkadaşlarım bıktı usandı bu işten. ne zaman bu arkadaşlara işlem yapılacak sayın bigpatron he yapılmayacaksa bırakacağız hocam.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Bugün de rapor ettim. Her gün edeceğim. TR de Delta haritasını görüyorum kör değilim. Gerekenin yapılması adına tüm kapıları zorluyorum. Endişe etmeyin.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.