Seafight'ın Hâli;

Discussion in 'Genel Sorular' started by regnere123, Feb 5, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. regnere123

regnere123 User

Öncelikle Merhaba
    Konu şu; biz artık haritadaki sentinellerden auto targetlerden dolayı kesinlikle ve kesinlikle oyun oynayamaz hâle geldik, gerçek anlamda artık oyun oynayamıyoruz, sistem kesemiyoruz ve üstüne üstlük bu adamlara chatten yazınca parasıyla değil mi felan diye dalga geçiliyoruz gerçekten oyun şaka gibi bir hal aldı hâla kimsenin umrunda değilse bunu da anlarım gerçekten kimse umursamıyorsa bunu da söyleyebilirsiniz lütfen artık bildirdiğiniz üstler gerçek anlamda auto target ve sentinele bir şey yapsın sadece 1 saat bir gemiyle haritaları gezseler ben eminim ki kendileri sinir stres krizi geçirip direkt müdahele ederler.

https://prnt.sc/26pa74w
    https://prnt.sc/26pa77k
    https://prnt.sc/26pa7bv
    https://prnt.sc/26pa7qr
    şu resimlere bakın şu gemileri 2 kişi oynuyor :D ana gemisine darbe almak uğruna etrafında 10 tane gemi gelenlerle savaşıyor ve benim bunlara karşı koyma şansım yok gemileri görünce zaten batıyorsun açıkçası neden yazdığımı da bilmiyorum bir şey olmayacağını bile bile yazdım doğrusu ama yine de içimde bir umut var, umarım seafight'ı 10 tane adamın sentinele atıp atmamaya karar vermesine göre değil, yeniden canımızın istediği gibi oynayabiliriz

şükür olsun ki єитм belasından nasıl olduysa kurtulduk ama maalesef bunlar ortaya çıktı

QUƛƬƬƦO 181/36473859
    PAZAR KAHVALTISI 149/28480518
    object_3 149/15414810
    KURŞUN~ЦŁЦ 149/42027545
    KARADUMAN44 65/12679220
    ĐΛЯK 65/10666940
    A-Ȼ-E 149/14439607
    ׺тσнυмcυº× 65/13015835
    >» ADANALI«●» FAÇAaA●ЦŁЦ● 65/7131438
    ̷K̷A̷̷R̷A̷̷D̷̷U̷̷M̷A̷̷N̷ 181/21857560
    ᴛᴀᴀɴᴋ ʏᴏᴜ 181/18482318
    `İηsαғsız`şбΙ 15866190
    Rαhαtsız`şбΙ 18474836
    кєяαмєтѕιz`şбΙ 6727804
    мєянαмєтѕιz`şбΙ 18913720
    Bu~~1~Oyun 65/9180434
    Akbaba 65/41977337
    »καяαŁαнαиα61« 149/12955038

bu idler alenen dalga geçe geçe bunu kullanıp oyunu mahfeden kişilerdir, maalesef şimdilik toplayabildiklerim en az 4-5 kat civarı daha var, lütfen artık bir şey olsun, teşekkürler iyi görevler

@Star @Bigpatron

lodos_rüzgarı_cdf likes this.
  2. CORUS

CORUS User

Gelecek cevabı söyleyeyim dostum. Supporta yazın.

3. galaxzII

galaxzII User

`İηsαғsız`şбΙ 15866190

şu geminin sahibi kim tanımıyorum ama sıralamadan takip ettiğim kadarıyla hem savaş puanı hem rütbe puanı kasma konusunda baya baya iyi birisi gemisi sınırsız ban yerse adamın verdiği emeğe kendisi kadar bir de ben üzülürüm :)
    ne emeği bot kullanıyor diyebilirsiniz ama sıralamaya oynayan oyuncuların hepsi bot kullanıyor, bot kullanmayan alt sınıf oyuncuların sıralama kasması zaten imkansız. kötünün iyisi gibi düşünebiliriz :)

4. paş

paş User

Resimlerde görünürde birşey olduğunu zannetmiyorum. Tek düşündüğüm sizin bu oyuncalara karşı rakip olduğunuz ve haksız şikayet etmeniz. Sizin kendi filonuz veya alyansınızdan birinin bunu kullanması dahiinde büyük ihtimal sesiniz çıkmayacaktı. Auto target ve sentineldeki bu kadar bilgili iseniz sizde kullandınız veya kullanıyorsunuz.

MAKARA332 and 1921paşalı like this.
  5. Şu oyuna Seafight bilmeyen birini getirip bot kullananları göstersen oyunda bot kullanımı serbest mi diye sorar, serbestse biz de kullanalım yazdım geçenlerde 15 gün ban attınız, madem ban atmayı biliyonuz atınsana botlara rezil herifler

TiryakiHasan likes this.
  6. bilgisayar ip ni Almanya yap seafight e gir supoorta almanca yaz 24 saat geçmeden ban

7. regnere123

regnere123 User

Alyansım veya tarafım yok tek başıma oynuyorum, video çekmeyi bilmediğimden çekemedim, aynı idlerin tonlarca videosuda var videolar bana ait olmadığı için paylaşmak istemedim. Bilgili olma konusuna gelince yaklaşık 4-5 aydır bunlarla uğraşıyoruz ve genelde bize chatten anlatacak kadar rahat oldukları için onlardan öğrendik diyebilirim. Ama sizin yorumunuzdan anlaşılacağı üzere kullandığınız ve desteklediğiniz gayet ortada belki de attığım idlerden birisinizdir kim bilir :D

8. MAKARA332

MAKARA332 User

neden bu ve benzeri şikayetler hep oyunla alakası olmayan kişilerden geliyor?
    oyun zoruna gidiyorsa oynamayı bırak arkadas.
    zaten her türlü bot ve auto target kullanan kisiler neden 3-5 tane sentinel den cok rahatsiz?

Böyle bir konu ve 3-5 fotoğraf veya video ile gerçekten bir şey başarabileceğinizi düşünüyor musunuz?
    Ayrıca bende oyun sahibine benim için engellemesi için bir kimlik listesi göndermeyi çok isterdim.

Last edited: Feb 6, 2022
  9. MAKARA332

MAKARA332 User

hocam siz ne anlatiyorsunuz?
    DE destek ekibi ne alaka?

10. regnere123

regnere123 User

Oyunda bariz hak etmediğin bir üstünlüğü sana kazandıran bir olgu var, sen hak etmediğin bu üstünlükle eğlenesin diye ben zevkle oynadığım oyundan soğuyup bırakayım yani öyle mi, maalesef zaten oyunun yarısı bu yüzden bıraktı. Anlaşılan bunu kullananlar pişkinliği farklı bir boyuta getirmiş, chatten geçtikleri dalga yetmezmiş gibi şikayet ettiğimiz mecrada bile gelip savunmaya devam edebiliyorlar.

11. ben 1 kere yaptim Almanya ya gönderdim 48 saat geçmeden 500 kisi debuf yedi :) siz isi bilmiyonuz daha tr cm tr yetkilerine laf anlatmaya calisiyonuz bol sans:)

12. ~Goliath~

~Goliath~ User

1. Oyunla alakası olmayanlar derken ? Bende bu oyunu 2008 den beri oynuyorum
    2. Bu oyuncular oyunu senin söylemenle bırakmıcak zoruna gidiyorsa oyunu bırak diye bir cevap yok ortada bir usülsüzlük var eğer bu oyun haksız rekabetle oynanıyorsa bu işimize gelmediğinden değil çifte standart olduğundan sesimizi çıkartıyoruz , bu kadar hunharca savunmaya geçtiğine göre sende onlardan birisin muhtemelen normal bir oyuncu böyle bir açıklama yapmaz çünkü
    3. Bende şahsen bu güne kadar 1 kere bota dokunmamış biriyim her türlüde gemimi inceletirim 2008 den bu güne gemim emek gemisi içim rahat alnım açık , bu işin dostu düşmanı yok bende filosuzum kim bot kullanıyorsa suçludur karşılığıda bandır bitti
    4. Konu ve fotoğraflara gelince bu arkadaş , ben ve birçok oyuncu sadece oyunun içine eden bu tiplerin hepsini tek tek oyundan temizletene kadar sesimizi çıkarıyoruz elimizden geldiğince gerek videolar gerek resimlerlede destekliyoruz 3 kere 5 kere sonunda birileri harekete geçicek elbet

TiryakiHasan likes this.
  13. ~Goliath~

~Goliath~ User

Debuffta çözüm değilki debuff yemiş gemiler hala utanmadan nerus açmış npc kesmeye çalışıyor bu kadar yüzsüzlük olmaz debuff değil bunları banlayacaksın eskiden ilk yakalanan 2 hafta ban , 2.ciye perma yiyorlardı o sistemde değişti şimdi sadece debuff yiyorlar ban bile yemiyorlar ama bu oyun böyle nereye kadar gidecek bakalım bu tipler ne zaman oyundan temizlenip bizde olması gerektiği gibi oynayabilecez şu oyunu göreceğiz

TiryakiHasan likes this.
  14. paş

paş User

Benim kimseyi destek olduğum yok. Sürekli bu kişilerin id ve isimlerini sunuyorlar bunlardan başka kullananlar yokmu evet varlar ee madem onların ki nerde ?

15. regnere123

regnere123 User

Sevgili dostum tek başıma oynadığım için savaşlara vb. çok katılmıyorum savaşlarda neler olur açanlar kimlerdir pek bilemiyorum ama bu idler gerçek anlamda sadece npc kesmek/ana gemilerine npc kestirip diğerlerini savaştırmak amacıyla kullandıklarına çok kez şahit oldum bu yüzden bu idleri paylaştım єитм diye de bir ekip vardı gemi nickleri bile hep єитм1, 2, 3... diye giden gemilerdi misal 13,14,15 e girmene imkan yoktu onlar varken neredeyse 30 tane gemi vardı ama 2-3 haftaya yakındır hiç göremiyorum, senin şunlara da bak bunları da yaz dediğin varsa gidip inceleyip ekleyebilirim. Teşekkürler

16. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Desteğe yazınız. Biz de iletiriz.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.