Seafight'ın Fişi Çekildi mi?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve gumraL tarafından 18 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gumraL

gumraL User

Evet başlıktada göründüğü gibi bu oyunun artık fişi çekildimi ? Farkındaysanız demiyeceğim zaten herkes farkında , artık oyuncuların %99.9 u bot kullanmakta onu geçtim etkinlikler leveller kopyala yapıştır tarzında saçma sapan günlk görevler vs yani anlamadığım para yatır onca uğraş ver bir yetkilinin bile oyundan bir haber oluşu Özellikle Türk oyuncuların adam piyasasına koyulmayışı yani fiş çekildiyse söyleyin bizde para yatırmayı keselim . En kücüğünden örnek vereyim global bir serverde oynuyorum BONUS CD-1-2-3 Tasarımını aldım para ile ve almanyadan getirttim . Bunu Türk adminlere yazdığımda artık kullanılmadığı hesabıma yüklenemeyeceği kesin bir dille ifade edilirken , yabancı ingiliz veya alman suportuna yazdığımda adamlar direk hesabıma yükleyebiliyor . Yani Türk oyuncular adam yerine konmuyor , ne destek ekibi var eskisi gibi ne oyun var . Diyeceğim o ki söyleyin bu oyunu artık fişini çektik paramızı vermeyelim arada takılalım . Sorun olur günlerce çözülmez etkinlik olur haftalarca takaslar olmaz ama kimseninde kimseden haberide olmuyor hikmetse :) anlatacak çok şey varda zoruna gidecek kişiler var . Kestirme cevap yerine detaylı hatta tartışmaya açık bir cevap bekliyorum .Dobra bir şekilde . Kestirme cevap istemiyorum konuda kitlenmesin herkes hem fikir mi görelim.

***ARAS***25*** ve DELİ~MAVİ~58 bunu beğendi.
  2. Sen destan yazsan da farketmez 1 cümle yazılıp konunuz kapanır :)

3. RomeuS

RomeuS User

Hissediyorum birazdan admin gelip "Konuyu uygun bölüme açınız ya da botlara manuel müdahale edemiyoruz" diyip konuyu kapatacak. Havada konu kapatma kokusu var..

***ARAS***25*** bunu beğendi.
  4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Öncelikle bot konusuna açıklık getirelim. Son zamanlarda otomatik hedef ve saldırı özelliğiyle birlikte bu durum gerçekten can sıkıcı olmaya başladı ve ben başta olmak üzere bir sürü ülkenin yöneticileri tarafından şikayet ediliyor. Artık sunucuların neredeyse hepsinde oyuncu topluluğunun neredeyse hepsinin bot kullandığını ve bunun önüne geçilmesi gerektiğini bildiriyoruz. Bonus CD 1-2-3 tasarımları konusuna gelelim. İngiliz ya da Alman desteği artık hangisi yüklediyse görünen o ki inisiyatif kullanmış zira biz yüklememişsek suç bizde değil, kuralı uygulamışızdır. Sorunlar illa ki olur, olacaktır ve bizler de bunları ilgili kişilere iletiyoruz, ileteceğiz. Son zamanlarda sorunlar üst üste ve çok sık olmaya başladı ben de bir oyuncu olarak kabul ediyorum ama şu dönemde Unity gibi bir değişikliğe gidiliyor ve oyunda olan her şeye aynı anda reaksiyon gösterilemiyor maalesef. Bizler kestirme cevaplar vermiyoruz. Eğer sadece bot konusunu yazmış olsaydınız, ben yine bu konu ile ilgili bizim yapabileceğimiz bir şey olmadığını, botların merkez ekibimizce tespit edilip gerekli görülen yaptırımlara çarptırıldıklarını söyleyecektim zira bunu ben değil, kurallar söylüyor ;) Umarım cevap tatmin etmiştir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.