Seafight

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve FLAKKA06 tarafından 1 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FLAKKA06

FLAKKA06 User

Seafight telefondan oynayan var mı

2. Ben oynuyorum vivaldi uygulamasından pve serverde oynuyorum 2 senedir filan telefonun iyise oynarsın sadece pcden ayarlama yapman lazım gülle kitap ıvır zıvır için telefondan açınca otomatik telefon şeklindeki ekrana giriyor oyun npc keseme filan kolay pırıltı sandık toplamak biraz yorucu bide etkinliklerde gülle alımı yapman zor oluyor miktar çok olursa fazla alabilirsiniz ama fişek güllesi 50 inciye 100 tane bunu 5 10 milyon almak istersen sabahdan başlaman lazım alman için tek tek + ya basman gerekiyor taş değiştirme işi zor npc hangi haritada çıktığını görmen icin telefon a yaklasman gerek pvp yapıp savaşması zor ben pve de oynadım savaşla isim olmuyor sadece etkinlik sezon görevleri ne yaparsam

3. ozican2525

ozican2525 User

Vivaldi de açamadım ben

4. Bende açılıyor belki uygulamanın ayarlarında izin verme gibi seçenek filan olabilir bende direk açılıyor biraz kurcalamak gerekiyor .oyunu telefon a indirme gibi seçenek sunulsa daha da iyi olabilir ama zor

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.