Seafight yine yapacağını yaptı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve anlgenc29 tarafından 29 May 2026 06:32 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. anlgenc29

anlgenc29 User

arkadaşlar teknoloji çağında yaşamamıza rağmen yeni yeniliklerin oyunumuza kolaylık getirmesi gerekirken sizler çıkardığınız her yeni özellikte biz oyuncularınızın işlerini neden zorlaştırıyorsunuz ROK adı altında yeni haritalar çıkardınız kırıkgümüş kasmak ölüm gibi birşey şimdide ilk atış menzili çıkardınız savaşları dahada zorlaştırıyorsunuz kartalgözü menzil kitabının yenisini çıkardınız menzilden ateş edemiyecekse neden çıkardınız böyle bir saçmalık olabilirmi sizlerden yenilik değil şu oyunda tüm serverlerde bot kullanıcılarını engelleyin adamlar gün içerisinde milyarlarca tecrüpe puanı ve diğer itemlerden kassın biz kıymetli zamanımızı ve paramızı bu oyuna bağlıyalım hakkımıza girenlere müdahale etmeyin supporta onlarca mail atılmasına rağmen otomotik cevaptan başka birşey yapılmamakta sizlerde biliyorsunuzki şu an tüm serverlerde otoclicker botu kullanıyor ve susukun kalıyorsunuz tutturmuşsunuz ilk atış menzili sizler beta serverinde bu itemi kullanmadınızmı berbat bir özellik titan cephanesine diyecek cümlede bulamıyorum siz adminler hiç savaşmıyorsunuz herhalde savaş esnasında yüzbinlerce güllemiz gidiyor titan cephanesine sınır koymuşsunuz fazla alınca hızınız yavaşlıyor ne komik bir durum arkadaşlar işin özü şu yenilik istemiyoruz bot kullanıcılarını banlayıp cezalandırın biz bu oyundan memnunuz.

2. theloost1

theloost1 User

oyuna yeni itemler yapacaz diye zaman ayıracağınıza şu bot kullananları yakalasanız oyun daha güzel olur arkadaş aklı bence titan cephanesi gemi yavaş gidiyor yeni kartal gözünü kullanman için ilk atış pozisyonuna getirmen lazım diğer oyuncuda seni kartalgözü ile işaretliyor kartal gözünün anlamı kalmıyor

3. elif25

elif25 User

sadece o da değil etkinlik gelir güzel tamam ama verilen kod ödüller yetersiz 1 2 tasarım almak isteseler para yatırmak zorundalar o da imkansız zengin oyuncu yok 2 3oyunda sohbet kısmına hiç kimse bakmıyor kendi sohbet uygulamaları var oradan iletişimdeler oyundaki sohbet bakan ilgilenen yok soru soruyor anlamıyor demek yardım istiyor yardım etmek yerine casus dikip batıralım oynamasın konuşmasın foruma dahi yorum yapmasın herkes hile kullansın ne güzel iş hakkını aramaya gelince banlayın bu kişiyi sussun yıllarca aynı muhabbet server değiş alış oyun savaş aynı muhabbeti örtbas edip sürekli önü kesilip durdu yıllarca bizler sizden yeni harita yeni oyun etkinliği geliyorsa o zaman izin verinde ona göre oynayıp görelim kolayca korumalara ne demeli yıllarca şikayet ettiler ama hala çözüm yok ana yetkililer umurunda ne sizin bu Aurora korumalar 1saatlik günlük verdiğiniz zaman canı 1milyar yada 500 milyon olan gemiyi 1 saat içinde nasıl kessinler deme şansınız var mı çünkü gemi 420 top alanı alıyor yada alamıyor sen bilmiyorsan oynama diyen oyunculara 6 sseviye millet ittifak süreli verildiği zaman artar onun dışında aynı 420 top alanı ile etkinliğe 420 450 zor vuruyor ama rakipler 900 alan ile milyonlar vurabilio sebeb para basıp alınıyor yani demek istedim gelecek yamalarda 1 korumalar günlük olmalı veya koruma bitinnce pve koruma aktif olmalı saldırmadığı sürece koruma olmalı 2 oyuna kod verileceği zaman o zaman para yatırmayanlar için kara gül yada kemik tasarılı gösterişli gemi olabilri yanına örnek topları yükseltmeler fulleyecek kadar malzemem altın ne varsa verilebilir o zaman adil olur oyun ayrıca şu oyuna artık sadece görev yapıp savaşmasa bile haritada gemileri değşip bakmak isteyenlere ve rahatça gezip etkinlip yapanlara özel bir sohpet ve sohpet kısmına bot ai yanıtlayacak robot gelse sorunlara çözüm olsa sohpet etse yanıtlasa yada örnek zorlandığı kısımda etkinlik kesmeye yardım etse sana saldıralnları korusa aynı güce aynı güç kapışsa oyuncuya saldırmayı engellse mesela nasıl olur

4. akıl sır erdirmek zor.

5. bot kullanımı halen devam ediyor yıllardır yazıyoruz hiç birşey değişmedi Etkinlik dün başladı başlar başlamaz puan kasmaya başladım gece yatıyoruz heralde bu gün öğleden sonra girdim ismi olmayan kişiler yüksek farkla sıralamaya girmiş? bu adamlar uyumuyormu hiçmi bilgisayarı kapatmıyolar yada tuvalete gitmiyorlar? demekki bot kulanıyorlar bağlamışlar botu kas babam kas

6. DELİKÇİ

DELİKÇİ User

Bounty e gel sadece atlantis e bak rahat 30 gemi. bot

7. vallahi öyle bak bir yasaklasınlar bak bakalım etkinlik sırlamaları nasıl değişiyor ama kim yasaklayacak botcuları mesele o ?