Seafıght Tam Ekran Client Oynama

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve chat1rgerg tarafından 21 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

TAM EKRAN CLİENT GELSİN

1. EVET

100,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. chat1rgerg

chat1rgerg User

Herkese merhabalar bir çok oyuncununda aynı kadere mahkum olduğunu biliyorum. Malesef ki tüm tarayıcılarda sürekli bug görüntü bugları kaydırma bugları ekran kaydırmanın takılı kalıp sürekli haritanın bir köşesine doğru kaymaya çalışması market gemi envanteri butonlarında tıklama halinde açılmama vs vs bir çok sayamadığımız buglar var uzun süredir tüm tarayıcılarda oyunu oynadım ve hepsi problemli çözmek imkansız lakin client çok düzgün çalışıyor ciddi anlamda 3 haftalık deneyimlemem sonrası bunları yazıyorum o kadar sorunsuz ve düzgünki ama tek bir kusuru var ve çok büyük bir kusur (Tam ekran olmuyor) böle bir ayar vs hiç bişey yok
    malesef buda görev yöneticisine mause kayması görsel zevk oyun adeptasyonuna ve savaşlarda ciddi etken oyuncuların isteğini görmek amacıyla acilen bi anket oluşturulup tepkiyi görmenizi istiyorum ve ciddi anlamda artık bu sorunun çözülmesini canı gönülden istiyorum bu oyunu sorunsuz bir şekilde tam ekran oynamak istiyoruz ...
    HÜR VE BAĞIMSIZLAR FİLOSU GL8

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Tam ekran konusunda birçok arkadaşımızın isteği var, konuyu ileteceğim tekrar.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.