Seafight Seri (Streak) Sistemi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ρяσƒєѕуσηєℓ27 tarafından 21 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Seafight Seri (Streak) Sistemi denen sistemin detaylı açıklaması gelecek mi? nedir tam olarak bu sistem? ben etkinlik tamamlamayı erkenden bitirmiştim ve etkinlik tamamlama ödülü olan başarı serisi'ni göremiyorum. Nasıl görebilirim?

2. seafight bu kardeşim tam açıklayıcı bi yazı yazmazlar illa herşeyi sordururlar fazladan

3. yani diyor ki oyunu artık oynamıyorsunuz gelin oynayın etkinliklere düzenli girin ve etkinlik görevlerini tamamladığınızda her etkinlik görevlerini tamamlama ödülü olarak uzun vadede ödül verecez diyorlar

wox42 bunu beğendi.
  4. KHORSAM

KHORSAM User

Yani diyor ki biz etkinliklerin içinden geçeceğiz önlem almak için bütün paketleri çekin bütün etkinliklere katılın ve normal etkinllik ödülü alın aksi takdirde yüzde 25 alacaksınız. Şekil A pazarda satılan ögelerin yüzde 90ı şartlı eğer paket almıyorsanız nanay gülüm nanay bu resmen p2w bir haftalık gemi paketlerle sizi sudan çıkarmayabilir

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Başarı serisi tam olarak oyuna eklenmedi zaten şu an yapım aşamasında, açıklamada belirtildiği gibi etkinlik tamamlamaları arka arkaya bitirip seri sonlanana kadar devam ederseniz ek ödüller alacaksınız. Ek açıklamalar geldiğinde forumda paylaşırız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.