SEAFIGHT PAY TO PAY

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve chat1rgerg tarafından 18 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. chat1rgerg

chat1rgerg User

Arkadaşlar herkese merhabalar etkinliklerin market içeriklerinin yetersizliği ve sürekli yeni toplar yeni can ve vudu puanı doldurma iksirleri derken sadece gerçek para ile alınan zırh korumaları vs derken bugun güne 4. seviye yıldırım 6. seviye paralı askerler 6. seviye eğitimcilerle uyandık yıllardır seafıght oyuncusu olarak oyun el değiştirdiğinden beri ne kadar paraya bağımlı sürekli para ister sürekli yeni itemler çıkartıp sürekli cüzdanın nerde diye soran bir oyun haline geldiğinin üzüntüsü içerisindeyiz bu nereye kadar gidecek 6 seviye yıldırımlar 10. seviye eğitimciler onlar bunlar para yatır kazanıda geçti artık para yatırsanda daha fazla yatır hala geldi yönetim buna ne zaman dur diyecek hali hazırda yeni oyuncu kitlesi çekemeyen bir oyun kan kaybediyor hergün oyuncu kaybediyor farkında değilmi fikirlerinizi burada arkadaşlar olarak beyan ederseniz sevinirim konunun kitlenecekse nereye açmam gerekekir onuda izah ederseniz sevinirim .

wox42 bunu beğendi.
  2. wox42

wox42 User

katılıyorum daha ne kadar kitle 3 seviyeleri fullediki hemen 4ler geldi üstüne 4ler gelir gelmez 100 110 tane falan paketlerden alınıyor alanla almayan arasında uçurum açılacak yakın zamanda alanlar artık kendi arasında 5 6 kovalar oynarlar dengeli bir şekilde :) tek seferde bu kadar yıldırım 4 vermek alamayan oyuncuları direkt oyunun dışına atmaktır.

3. chat1rgerg

chat1rgerg User

aynen öyle malesef

4. -ADANALI-

-ADANALI- User

Sigma paketlerin hepsini aldığım halde bana kazık fiyattan paket itelemeye çalışan seafight yönetimi sizin de bayramınızı kutlarım. Kesinlikle tek bir paket dahi almadım almayacağım artık

5. -ADANALI-

-ADANALI- User

1349,9 TL'den satılan pakete bakın ya dalga geçer gibi yeminle

6. chat1rgerg

chat1rgerg User

Sadece 4 yıldırım gelse eyv bi önceki paketlerde bize seviye 5 paralı asker satıp seviye 5 eğitimci satıp küt 6. seviye eğitim asker muhafız getiriyolar bu resmen dolandırılmak nabıcam ben etkinlikle gelen çektiğim paketler çöp oldu ? sv5 lerimi takıcam bu paketlerimi almıcam böle bişi olmazki ya biz oyuncuyuz oyuncu

7. Şimdi ilk değinmek istediğim konu Sigma paketleri;
    Bu paketler kaç senedir var hatırlamıyorum ama her sene aynıdır yani indirimden kasıt (alt metin) şudur bu paketleri çek ki hem buffun olsun hem de diğer etkinlik paketlerini normal fiyatından al (normal paket fiyatları en büyüğü 600 küsürken, söz de indirimli Sigma paketlerinin en büyüğü 1200 yani normal etkinlikte bir paketlerin hepsini çektiğinde 2500-3000 arası ödüyorsun burada ise 3000 ödüyorsun yani indirim yok sadece Sigma paketlerini almazsan hesabına paketi çekmek değil geçirmek zorunda kalırsın mesajı var.)
    İkinci konu tahminimce seviye sınırının olmaması yani şöyle ki bu genişletmelerin, mürettebatın, topların vb.. şeylerin seviye sınırı yok bunu anlamanız lazım yani 6 da son değil. Bigpointin bu durumda izlediği politika: (biz bunlara başlangıç paketlerinde 5.seviye asker verdik tamam da böyle olursa bunlar paket çekmez hemen 6'yı çıkartalım.)
    Zaten 4.seviye yıldırım da satıldığına göre yakın bir zaman da yeni top çıkar ve tahminimce o topun 1 veya 2. seviyesi, 3.seviye yıldırımdan güçlü olur.
    Şimdi bir de olaya Bigpointin perpektifinden bakalım;
    Seafight oyuncularının (en azından büyük bir kısmının) oyuna ayıracak vakti sınırlı, kaldı ki bigpointte bunun farkında olacak ki azalan ödüller diye bir sistem var. Durum böyleyken bu oyun p2w olmak zorunda en azından onların perspektifinden baktığımda durum böyle.
    Mürettebat sistemine gelince bence artık oyuncular elindeki gereksiz şeylerden kurtulmalı ve Seafightın bu konu da cömert olması gerekiyor şöyle ki; seviyesi 1,2,.. gibi olan mürettebatlar yükseltilip bir üst seviyeye çıkarılabilmeli, şimşek (elmo), gök ateşi gibi artık hiçbir işe yaramayan eşyalar işe yarar şeylere dönüştürülebilmeli (ejderha ateşi ve soğuk dokunuş gibi) tabi bu bahsettiğim şeyler en azından eşya kısmı yağmacı borsasında, bazı etkinlikler de ve katalizör hücresi gibi özellikler de çok cüzi bir şekilde yapılabiliyor benim burada istediğim şey ise bunun cömert bir şekilde yapılması yani bir oyuncu elindeki şimşek ateşlerini soğuk dokunuş yaptığında hesabında 1000 tane 6.seviye yıldırım varmış gibi olmayacak, Bigpointin eğer böyle yaparsak millet hesabını fulleyecek kafasından kurtulması lazım.
    Son olarak günümüz de bir oyunun p2w olmaması benim gözümde o oyunun sahipleri için aptallık, oyuncuları içinse zaman kaybıdır. Önemli olan nokta bu p2w sınırını zorlamamak ve oyun içi dengeyi kurabilmektir Seafight'ın son zamanlar da bu dengeyi kurabilmek için yaptığı (en azından ben öyle düşünüyorum) en iyi şey Fenghuang günlük görevleridir.

8. J.S.Bach

J.S.Bach User

normalde 600-700 olan paket fiyatı 1350 sorsan indirim var ayrıca sigmaları neden çektik biz bu %19 indirim doğum gününe özelse sigma indirimi nerede sigma çekmeyen gemide aynı indirimi alıyor bence bir hata var

9. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam arkadaşlar,

Bu tarz konuları fikir havuzu ve öneriler bölümüne açın lütfen öncelikle, şikayetlerinizi geri bildirim olarak ileteceğiz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.