Seafight Nostalji

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve -GAVURDAĞLI- tarafından 10 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2007-2008 yıllarında mahalleden arkadaşlar ile toplu halde başladığımız oyunu zevk alarak uzun yıllar oynadık fakat zamanla heyecan kaçıran yeniliklerden sonra yaklaşık 6-7 yıl önce toplu halde bıraktık. Eski oyun ekranı, tasarımlar, eski NPCler, eski harita renkleri vs. gözümüzün önünde mutluluk içeren bir anı olarak her daim duruyor. Tam da bu dönemde reklam olacak mı bilmiyorum ama bir kaç oyun Seafight'ın kopyası olma yolunda ilerliyorken, hazır böyle adımlar atılmışken Seafight'ın da bir adım atarak zaten elinde bulunan oyun alt yapısı ile oyunun en başındaki hali gibi yavaş güncelleme alan "Seafight Nostalji" adında yeni bir oyun veya server tasarlayarak piyasaya sunulması benim gibi eskiyi özleyen insanlar için çok büyük mutluluk kaynağı olacağı aşikardır. Sevgili adminlerden bu fikrin üst mercilere iletilmesini talep ediyor keyifli oyunlar diliyorum.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Gerçekleşmesi epey düşük bir ihtimal gibi görünüyor maalesef ancak yine de konuyu iletirim.

Saygılarımla.

-GAVURDAĞLI- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.