Seafight İşlemcisi Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve the-king49 tarafından 21 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. the-king49

the-king49 User

Öncelikle tüm forum adminlerini selamlar ve emekleri için teşekkür ederim. Benim bu konu başlığını açmamda ki amaç oyunun daha iyi bir hal alması içindir çünkü hepimiz fark ediyoruz ki işlemciden oyun oynamak bilgisayarımız ve internetimiz ne kadar iyi olursa olsun sorun çıkartıyor.Bu sorunlar bazen oyunda kasma bazende bazı görüntülerin geç yüklenmesi gibi çözülebilecek basit sorunlar. BigPoint bizi işlemciden oynamak için ödüller vererek teşvik etmeye çalışıyor çünkü belli bir zaman sonra işlemci kullanılmadan oyun oynanmayacak ve ben bu davranışı çok iyi ve başarılı buluyorum,fakat işlemcinin görüntü işleme hızını vs. artırabilirseler eminim ki daha keyifli bir oyun oynarız ve herkes işlemciye yönelir. Bu teknik sorunları çözmenin çok basit olduğunun da tekrar altını çizmek istiyorum.Buraya kadar okuyanlara ve ilgilenen forum adminlerine teşekkür ederim.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

İyileştirilmek için ellerinden geleni yapıyorlar zaten. Umarız dediğiniz gibi basittir ve oyun kalitemiz artar.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.