Seafight Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Kaiツ tarafından 11 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kaiツ

Kaiツ User

Kapatılan 2 konuya cevaben.. ( bu tür konularda hemen kapatılır zaten:))

Haklısın ama server birleşmesi günü kurtarmaktan başka birşey değil. Şuan oynadıgımız mega server bir zamanlar 3 ayrı serverdi ve her birinden suan ki onlinenin fazlası vardı birleşti ne oldu?
    paket paket paket.. çekmek zorunda değilsin diyorlar e çeken adam senin kafana 250k yı yapıştırırsa zorundamısın değilmisin bi daha düşün? Resmen haraca bağlamışlar oyuna ilgi alaka sorunların çözümü için çaba sıfır reklam veya yeni oyuncuyu teşvik sıfır varsa yoksa bişeyler satma derdindeler. oyunun tükendiğini yönetimde kabul etmiş cebimizden fazla para çıkmadan ne kadar koparırsak kârdır kafasındalar. E bu kadar şikayetcisin niye oynuyorsun derseniz ben oyunu kötülemiyorum oyunu yönetenler rezalet.

-onur824- ve BİROYUNCU bunu beğendi.
  2. BİROYUNCU

BİROYUNCU User

Fikir havuzunada yazayım bakayım madem orası uygun görülüyor bu arada dikkate aldığın için teşekkürler :)

3. BİROYUNCU

BİROYUNCU User

Sayın yonetıcıler artık sızınde bıldıgnız uzere oyun gıderek düşüyor ben yabancı serverde oynuyorum sunucumuzda bütün adalar bizde baskın ve benzerı yerler de aynı şekilde bizde özgürlük atıyor 3 tur özgurluk atmadıgı oluyor ozgurluklerı kesen yok en kötümüzün gemisinde 100 milyon ıncı 1 -1.5 milyon taç var yani anlayacagınız bitiyor 1 den 40 a kadar gezıyorum adam görünce batırmaya kıyamıyorum çıkar oyundan soğar diye artık tek kaldık gibi bişey Acil Server Birleşmesi gerekiyor artık inci deil de harcamaya yönelik etkinlikler ağırlıklı olsun savaş puanı etknlklerı vb artsın çok hasar etkınlıklerı sıklaşsın gemımızde mılyonlarca güçlendirmiş patlayan oldu hiçbir etkinlikte bir işe yaramıyro savaş güllesi desem yağmacı var uçurum var ben 7-7.5 senedir oynuyorum ve hayla da oynamak ıstıyorum lütfen Server Birleşmesi Yapın
    Kusura bakmayın bıraz uzun oldu :) okudugunuz için teşekkürler .Gereğinin yapılmasını arz eder ve gerekli yerlere ilteilmesini diliyorum :))

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.