Seafight - E-posta Gelmeme Sorunu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ζΛЌίζί*Σ₣Σ-[66☆] tarafından 22 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba, Seafight hesabımın şifresini değiştirmek istiyorum fakat Seafight'ten şifre değiştirme, e-posta değiştirme gibi e-mailleri alamıyorum. Ama yeni etkinlikler gibi haber bülteni e-postalarını alıyorum. Forumda bulunan bütün "e-posta gelmiyor" konularını inceledim ve forum adminlerinin bu konu hakkında yapılabilecek şeyleri açtığı konuyu da inceleyip tek tek yaptım. Fakat hiç bir sonuca ulaşamadım. Sorun e-posta da mı acaba diye düşünürken aynı e-posta üzerine yeni bir Seafight hesabı daha açtım ve onda şifre değiştirmeyi denedim. Yeni açtığım hesapta böyle bir sorunla karşılaşmadım ve şifre değiştirme maili geldi. Destekle iletişime geçtim fakat her seferinde aynı şeyleri otomatik mesajmış gibi gönderdiler. Şifre değiştirilememe problemini çözmek için başka nereye başvurmak gerekiyor? Forum admininden ricam lütfen konuyu hemen kilitlemesin ve "e-posta gelmiyor" konusu altındaki çözüm yollarını yollamasın. Çünkü her şeyi denedim ve gemimin bug'a girdiğini ve incelenmesini istiyorum. Teşekkürler.

2. Selam , e posta adresiniz blokelenmiş olabilir farklı bir e postaya ait hesaptan destek bölümüne yazın ve blokeli olduğunu düşündüğünüz hesabınızın e posta için aktif edilmesini rica edin. Saygılar mavna

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Destekten zaten otomatik cevap gelir. 48 saat içerisinde size dönüş sağlanacaktır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.