SeaBOT

Discussion in 'Genel Sorular' started by melik_gulcegun, Feb 23, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arkadaşlar bu oyun çarkı nasıl dönüyor pek bilmiyorum uzun zamandır yoktum arada uğrayıp gidiyorum, forum support oyun içi yetkililer kim bunlar bot kullanan insanların arkadaşlarımı alyans veya filolardamı ? sadece meraktan soruyorum bilelim yani bu bot olayları çok entresan boyuta geldi ben bu noktaya geleceğini bilmezdim oda oyuncular yönünden değil hileci her zaman çıkar ama oyun bunu engelleyemiyorsa sorun orada oluyor. Şimdi Star arkadaşım gelicek bana supporta ilet diyecekte oyunda kaç kişi supporta ilettik video çekerek ama aradan günler geçti değişen bişey yok yıllar geçip bişey değişmediği gibi :) STAR sıkılmış olabilirsin böyle sorulardan sorunlardan bana en bitirici noktayı söyleyin oraya ulaşalım lobi gibi çalışmak istemiyorum bigpoint ana merkezine ulaşma izni varmı sorun veya şikayetler için vs. ? Bu yüzden serverler birleşiyor bu yüzden birçok insan oyunu bırakıyor iş ciddiye binde müsahama gösterilmemeli bana support dışında bigpoint genel merkezi veya buna benzer bir mercii söylermisiniz

Buradan bileğiyle emeğiyle oynayan korsanları selamlıyorum devran dönecek inanıyorum aga

2. ~Goliath~

~Goliath~ User

Eyvallah kardeşim A.s sanada selam olsun bende aynı şekilde bir umuttur bekliyorum inşAllah şu oyunun gerçekten normal bir oyun gibi oynanacağı günleri görebiliriz. Nasılki zamanında binlerce hesap sınırsız kapatıldıysa darısı geride kalan botçuların başına debuff falanda işe yaramaz yani

melik_gulcegun likes this.
  3. İnşAllah reis doğru dedin eksik olma acaba diğer avrupa amerika vs sunuculardada varmı çok böyle şeyler

4. ~Goliath~

~Goliath~ User

Ben italya serverindeyim zaten oyuncu yok serverin %90 nı sentinel ve nerus öyle düşün geriye kalan 5-10 gemide güçsüz düşük gemiler yani oyunda bile denk gelmeyeceğin adamlar yani , 4 ten 50 kadar olan tüm adalar sentinelle geri alındı geride alamıyoruz 3 gemi yan yana gelsin hemen sentinel açıyolar gündüz nerus akşam sentineldeler. Yani yabancı serverlerin durumu berbat tr yi bilmiyorum ama

5. Rekabeti bitirdiler, sentinelden nerustan daha çok kazanıyor sanırım bigpoint, kar amacı ararım önlem almıyorsa, paketi zaten satıyor bizim gibi enayilere bottan da ek kazanç sağlıyor,

6. mr.gold**

mr.gold** User

Kar amaci guderken oyun gereginden fazla karmasik ve gereksiz esya top vb birsuru ekstra ile doldu..Simdi ilk ciktiginda oynayanlar iyi bilir; karsindakine ustunluk saglamaya calisirken aradaki 100-200 darbe fazla vurmak dahi cok onemliydi simdi ise birsuru item ile bam adam gidiyor.. Savasarak rekabet ediyorduk,simdi o mesela kalmadi..isler sacma oldu oynayan da ya ego yapmis ya da benim gibi kafa dagitmaya eventlara takilan kisiler..

Isin birde daha da ekstrali aksiyonlu kisimlari var..Mesela akillica mantikli birsey yaziyorsun takan yok arti elestiri aliyorsun.Bazi yetkili arkadaslarin gorevlerini keyfi kullanmalari da cabasi.. Adami batiriyorsun chattan ban yiyorsun, birisi sana satasiyor yetkili ile ayni ts deler sen yine ban yiyorsun.. Bu islerin parayla da alakasi yok,istedigini al yatir yap gelistir bir an geliyor bos insanlarin bombos egolariyla ugrasiyorsun..

Niye oynuyorsuna gelince herkesin kendince bir sebebi var. Tek ortak nokta keyifli zaman gecirmek ya da kafa dagitmak..Herseyi kafaniza takmayin keyfinize bakin,yoksa bosverin :)

melik_gulcegun and Pennywise like this.
  7. usta inanırmısın bende senin bahsettiğin kafadayım ben oyuna gireyim gemimi göreyim gerekirse tüccar kesici batırayım zevk alırım kafa dağıtırım etkinlik vs ama bunu yazmakta kafamı dağıtıyor :) zamanımıda almıyor 5 dk yazdım geçtim ama bazı insanlar gerçekten bizden farklı emekte harcıyor emeğiyle bileğiyle bunlar boşa gitmesin yapılacak bişey varsa yapalım aradan çıksın gibi

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Resmi discord sunucusu üzerinden programcıların bizzat kendilerine yazabilirsiniz.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.