Sayın Shade ve Claduio (lütfen cevap)

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve TheLoserTR tarafından 6 Kasım 2025 07:36 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheLoserTR

TheLoserTR User

Sayın forum Adminlerimiz bu etkinlik ve bazı etkinliklerde çıkan Muğlak Zindan Haritası toplam kaç dalgadır. herkes bunu merak ediyor . mesela ben şuan 11/5 dalgasına geçiyorum batınca yine 11/1 den başlıyor lütfen net tatmin edici cevap verir misiniz. saygılarımla.

2. 15.05.2010

15.05.2010 User

15-1 e kadar gitmektedir. Eğer 8 9 aşağında ölürseniz 1 den geri başlarsınız..

TheLoserTR bunu beğendi.
  3. TheLoserTR

TheLoserTR User

cevap için teşekkür ederim ama mantıken her dalga 3 kafasız ve bir boss dan oluşmakta ise ve 11/1-11/4 arasını geçince 11/5 yani 12-1 olması gerekmiyormu ben burdaki mantığı anlamak istiyorum.

4. Vibraform

Vibraform User

Hayır adamlar 12 m puanı nasıl yapıyor ben 11-1 deyim 1.2 m puan adamlar 12 m yi kaçıncı dalgada alıyolar

5. TheLoserTR

TheLoserTR User

adamlar değil diğer oyuncular diye hitap etsek daha mantıklı olur bence.

6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Muğlak derinlikler haritası 15 dalgadan oluşuyor arkadaşımızın yazdığı gibi.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.