Sayın Relax

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve yumi tarafından 29 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yumi

yumi User

Sayın relax,
    Selam,

Muhtemelen açılır fakat emin olmamakla birlikte söylüyorum. Net cevabı öğrenir öğrenmez konu üzerinden bildireceğim.

Saygılarımla.

Sizin bir mod olarak bu şekilde cevap verme lüksünüz yok. yan, bildiğim kadarıyla yada yukarıdaki gibi muhtemelen diye başlayan başlayan yanıtlar veremezsiniz. doğru bilgiyi öğrenin ve cevap veriniz lütfen.
    soruyu soran arkadaş sizin cevabınızı okuduktan sonra belki açılır diyemi paketi satın alacak?
    bir oyuncu yazsa anlarımda bir mod böyle cevap vermemeli.

2. konuyu bilmiyorum ama gereksiz yere kasıntılık yapmışsın bence. Adam demiş orada emin değilim diye, bu sözün üzerine gidip paket alacak olan varsa hiç durmasın zaten.
    Ayrıca hiçbir şey söylemeyip bilgi yok deseydi daha mı iyi olacaktı? herkesi nasıl memnun etsin bu insanlar

3. yumi

yumi User

araştırıp doğru bilgiyi paylaşabilir. bir kaç defa farklı konularada da bu tür cevaplar geldiği için yazma ihtiyacı hissettim. bence yaptığım olumlu bir eleştiri.

4. ozican2525

ozican2525 User

''Net cevabı öğrenir öğrenmez konu üzerinden bildireceğim.'' Diye belirtmiş zaten muhtemelen daha sonrada cevap verilmiştir.Paketler bir saat içinde kalkmıyorki, net bir şekilde yazmış bunda abartıcak bir durum yok.

capkın ve .[FIRAT]. bunu beğendi.
  5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Orada sayın @Relax net cevabı öğrenir öğrenmez konu üzerinden bildireceğini söylemiş. Öğrendikten sonrada bana sen yazar mısın müsait değilim dedi ve bende açılmayacağını söyledim. Sorun nerede? Orada kesin açılır diye bir şey belirtilmiş mi? Lüksünüz yok felan lütfen birdahaki sefere üslubunuza dikkat ediniz. Burada hatalı bir şey yok.

Saygılar.

6. yumi

yumi User

Sayın Star, benim üslubumda aykırı bir durum olduğunu düşünmüyorum. ben olumlu bir eleştiri yaptım. soru şu şekilde de olabilirdi. valencia nın ele geçirme değeri nedir ? yada başka bir soru sizlerin mod olarak bu sorulara bildiğim kadarıyla gibi net plmayan yanıtlar vermenizi eleştiririm. anladığım kadarıyla sizde eleştiriye açık biri değilsiniz. oysa bu göreve gelirken eleştirilebileceğinizi bildiğinizi umuyorum. tekrar ediyorum benim üslubumda aykırı bir durum yok bana göre gayet yapıcı bir eleştiri. sizin üslubuma dikkat etmem gerektiği konusundaki fikrinizede açıkçası şaşırdım.

7. :D bana göre sen de boş yapıyorsun. bir eleştiri sadece :)

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Hayır. Kesinlikle eleştiriye açık birisiyim. Fakat ben burada üslubunuzun düzgün olmadığını düşünüyorum. Emrivaki konuşuyorsunuz ;

Sizin bir mod olarak bu şekilde cevap verme lüksünüz yok. yan, bildiğim kadarıyla yada yukarıdaki gibi muhtemelen diye başlayan başlayan yanıtlar veremezsiniz.

Tabiki eleştirebilirsiniz ama dedim ya üsluplu bir şekilde.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.