Sayın Adminlere Yapılan Tehdit

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ⚔️Č¡ηŚ⚔️ tarafından 28 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir Arkadaş bi konu başlığı altında anket düzenlemiş MUSTAFA KEMAL ATATÜRK"e yapılan saygısızlık diye konu kitlendiği için Cevap yazamadım buradan cevabımı iletmek istiyorum ben yıllardır bu oyunu oynuyorum bu oylama benim haddime bile degil aslında ama yinede cvp vermek istedim ben HAYIR diyorum yapan adminede teşekkürlerimi buradan iletiyorum.
    Neden mi? siz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK"e gerçekten Değer veren birisi olsanız zaten o nici yapıp benim SEYİR DEFDERİME ATATÜRK"Ü BATIRDIN Diye düşürmezsiniz. Sizin amacınız provokatörlük yapıp ortalığı karıştırmaktır bunun başka bir açıklaması olamaz üstüne kalkıp ne haddinizeyse artık Sayın ADMİNİ PAKET CEKMEMEK, DAVA AÇMAK vb. gibi şeylerle tehdit ediyorsunuz. Kafanıza üzülüyorum siz önce davayı kendinize açın bence daha makbule geçer işte ne ADMİNLER var görün size iyilik yapıyor yine yaranamıyor üstüne birde tehdit ediliyor ADMİNLİKTEN ATILMAKLA Direk olarak hesabınızı kapatsa böyle bir sorununuz bile olmayacaktı sizde haklısınız ama komiksiniz aklıma geldikce gülücem size merak etmeyin SİZİN KANUNLAR BİZİM KÖYE GELİNCE buradan iletirseniz sevinirim bu arada TÜM ADMİNLERE Kolaylıklar diliyorum...

SAYIN CİNS İYİ EĞLENCELER DİLER...

2. FLAKKA06

FLAKKA06 User

Cins sen ilk önce filondaki vatan hainlerini temizle sonra gel burda milliyetçilik yap

3. lDonateLLo

lDonateLLo User

Kanunları o kadar iyi biliyorsunki sıfır hesap açıp pusing yapıp bp sıralamsında haksız kazanc sağlayıp sıralamaya girip milletin hakkını yiyen adamın burda boş yapmasıda ayrı bir dava konu Atatürk isminin yapılması oyun için doğru birşey değil tamamen herkesin kabullendiği birşey fakat asıl problem atatürk nicki yapılmış bir hesabın alaycı bir şekilde nickle değişiklik yapılmasıdır herhangi bir basit sıradan nick ile değiştirilebilrdir user1 vb tarzında fakat nickin alaycı olmasıdır burda kalkıp bol yapma yani o nick atatürk değilde TÜRKİYE yapılsa nick aynı şekilde değişşeydi sen yine aynı tepkiyi verirdin çünkü bu alyansa karşı olan kinindir bu konuyu kimlere yaranmak için açtığını herkes çok iyi biliyor hadi şimdi devam et boş yapmaya

4. drasC0

drasC0 User

gemi ismi ATATÜRKİYE yapılması ne kadar yanlış ise geminin ismini pamukprenses yapılması da yanlış başka başka isim mi yok bur da ben art niye ararım arkadaş..

5. drasC0

drasC0 User

kanunları o kadar biliyor ki 11646 ID li geminin sahibi 901/8486/941 gemilerine girebiliyor :) Dip not: 901 ID li gemi SAYIN CİNSİN GEMİSİ :)

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.