Destek Sayfamdaki kılıçlar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve TC_AmiraL tarafından 9 Aralık 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TC_AmiraL

TC_AmiraL User

sezon bitmesine rağmen oyun sayfamın sol tarafında 3 tane kılıç duruyor yaklaşık 1 ay oldu düzelir dedim ama düzelmedi sorunu iletirseniz sevinirim

2. Konuyu desteğe aktarmalısınız cevabı verilmiş. Forum ve supportun işlevi, erişimi farklı. Desteğe yazarsanız gemi/hesap bilgilerinizi merkeze aktarırlar, sorununuz çözülecekse o şekilde çözülür. Ben farklı bir sorundan dolayı yazmıştım, çözüldü. @Star adminime de buradan selamlar :D

TC_AmiraL bunu beğendi.
  3. Mister_No

Mister_No User

aynı sorun bendede var aylardır 5 tane kuru kafa sol tarafta duruyor suporta da bildirdim Star a da ama henüz çözülmedi

4. Bende de 3 tane var, aylardır oradalar ve gitmiyorlar. Sezon bitince gider dedim, yine gitmediler. Konuyu görünce supporta ben de yazdım, yakında inceleneceğini düşünüyorum. Gelişme olursa yazarım tekrardan.

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyla ilgili sorun yaşayanlar desteğe yazsın oradan alıp ilgili birimlere bizzat iletiyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.