Savaşçı ve Şöhret

Discussion in 'Genel Sorular' started by erşan367, Nov 21, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. erşan367

erşan367 User

Bu iki npc görevlerim var, 1 seviye milletler topluluğu muhafızı taktım ek can ve kaçınma versin dye bu şekilde şöhreti elit cephaneyle 38k vurarak batırıyorum tabi az canım kalarak 10k canla falan, gel gelelim savaşçıya ona hasarım elitle 15k düşüyor galiba hasarımı önlüyor benim ve bana 45k vuruyor napmalıyım ona batmamak için . evcil hayvanda %15 hasar önleme ve kaçınma var gemide %10 isabet % 20 top hasarı %18 hasar önleme var kalede
    6 top 5 isabet yetenekte %5 hasar önleme başka napmam lazım neleri değitirmem lazım. görevli arkadaş kilitleme başkaları da faydalansın görüp de. Bir de ben diyelim sktım az canı kaldı savaşçının başkası benden çalarsa bana altın yada taç gelmiyor mu teşekkür ederim

2. Mister_No

Mister_No User

sana en basitinden 1 öneri pazardan aslan siperi al ve aç gemiden muhafızı çıkar yerine asker tak öyle dene daha fazla sıkarsın daha az isabet alırsın çabuk biter.

3. erşan367

erşan367 User

evet dediğin gibi denedim bu sefer de 55k sıktı bana şöhrete de battım, aslan siperi 500 inci bana 10 defa sıkıyor bu 10 aslan siperi eder bir npc için bu da 5000 inci çok kardeşim bana

4. savaşçı şöhret gibi sistemler sana şu anda boss gibi geliyordur

misal 25-26-27 seviye taşlı tasarımlar gelıyor eventlere bunların taşlarını takmalısın
    yetenek önemli olanları fulle
    kalede aynı şekilde

5. Sistemleri geminiz güçlenene kadar muhafız ile kesmek işinizi kolaylaştırır. Fakat muhafız taktığınızda NPC isabet oranınız düşeceği için isabetinizi artıracak şeyler takmalısınız.

Muhafızla kesmek için geminize isabet olasılığı, top hasarı, hasar önleme ve kaçınma taşlarını takın. Petinize ise isabet olasılığı ve kaçınma takın.
    Şarapnel yağmuru kullanmak isabetinizi artıracağından hasarınızı artıracaktır.
    Aslan siperi kaçınmanızı artıracağından daha az hasar almanızı sağlayacaktır.

Kalelerden de örnekler verirdim fakat onların inci gereksinimi fazla olduğu için değinmiyorum. Aklıma başka bir tüyo gelirse eklerim.

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Cevaplar verildiğine göre konu kilitlenmiştir. Daha fazlası için konuyu ilgili alana açınız.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.