Savaş modu tavsiyesi - savaşamıyorum

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve pablo_escobar tarafından 22 Temmuz 2026 11:06 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gemimde:
    %5 oyuncu hasarı, %36 hasar, %18.5 isabet, %21.5 kaçınma
    Pet:
    %26.25 kaçınma, %27 isabet
    seviye 3 çeviklik eğitimcisi
    genişletmeler:
    34 adet 6.svy kuzgun ve 16 adet 6.svy ergiyen takılı
    Toplar:
    75 adet 5.svy yıldırım
    203 adet 4.svy yıldırım
    301 adet 3.svy yıldırım toplam 579 adet top takılı.

sorum şu adamlar bana 2 katı vuruyor. ben 180k atıyorum ama 360k hatta bazen 540k hasar yiyiyorum. ne yapmalıyım. bu yüzden kimseyle savaşamıyorum.

2. Serdümen

Serdümen User

Dostum özür dileyerek söylüyorum top sayın inanılmaz düşük düzenli para hatıran ve rekabetçi oynayanlara göre. Daha yeni sigma varsı biliyorsun 1026 top takıyordum ki benden fazla takan da vardı. Sigma bittiğinde ise 700-800 arası top takılı olan gemiler var. Ayrıca çoğu kişi yıldırımları 6 ya fulledi bile, sen 3 sv takılı diyorsun sanırım en büyük fark bu.

pablo_escobar bunu beğendi.
  3. Serdümen

Serdümen User

Ayrıca taşlar çoğu kişide 38-39 seviye aklında bulunsun.

pablo_escobar bunu beğendi.
  4. Çok teşekkür ederim. Çok faydalı bilgiler verdin.

Serdümen bunu beğendi.
  5. farkı fıyatı bende aynıyım daha ben taşları 36yaptım emekle oynarsan boyle heralde para yatırmassan buyle????

Son düzenlenen: 23 Temmuz 2026 05:34
  6. Serdümen

Serdümen User

Ne dediğinizi anlamadım açıkçası. Ben farmcı oyuncuyum çok savaşmıyorum buna rağmen en düşük taşım 38 leveldir. Para yatıran oyunculara hileci muamelesi yapmayı bırakın lütfen artık. Yıldırım 6 fullemeden, taşları MİNİMUM 37-38 level yapmadan, 25+ tane ergiyen kaplama 6. Seviye takmadan bugünün savaşlarında yüzünüz gülmez maalesef, titan cephanelerini de unutmayın lütfen.

7. Gemi taşlarında Hasar/İsabet/Kaçınma/Hasar Önleme
    Pet Taşlarında Kaçınma ve İsabet
    Eğitimcilerde Max seviye Çeviklik ve Saldırganlık Eğitimcisi
    Genişletmelere darbe puanın yüksek olsun Ergiyen Kaplama 6. seviye koy
    Savaşırkende Katmanlı zırh plakası ve kaplamalı zırh plakası aç
    Soğuk dokunuş at rakibe vururken
    Ayrıca gemi figürlerinde Gemi Figürü Karen koy
    Mantığı şu savaşırken kaçınman ve isabetin max seviyede olsun

Serdümen bunu beğendi.