Satıştaki Ürünler Hk.da

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Tђµģ¤Ŀi₣έ•• tarafından 19 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

2008-2014 arası uzun süre oyun oynadım. Sonra ara verdim ve 1 aydır tekrar oyuna geri döndüm. Kale-Yetenekler full. Atlantis hakkında en ufak bir fiktrim yok. Topları hallediyorum. Şu an marketteki ürünlerden kesinlikle şunu yada şunları al geminde olsun dedikleriniz var mı ?
    Yavaş yavaş neyin ne oldugunu öğrenmeye çalısıyorum fakat etkinlikte var o yüzden yetişemiyorum. Yardımcı bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevirim.

2. GROSVATER

GROSVATER User

benim tavsiyem sadece yagmacı paketlerinden cekip pazarda acılanları al
    işine yarayacak üst düzey malzemeler onlar

Tђµģ¤Ŀi₣έ•• bunu beğendi.
  3. Dostum, sana ilk tavsiye; bir şeyler satın almadan önce bir donanmaya katılman ve oradaki tecrübeli arkadaşlarla tanışarak ilerlemen olacaktır. Forumdan yardım alabilirsin, ancak buralarda süreç biraz yavaş ilerliyor, anlık cevaplar alamayabilirsin. Bu nedenle en iyisi bir donanmaya katılman olacaktır. Tavsiyem, TUR donanmasına katılman olacaktır.

4. Cevabınız için öncelikle teşekkür ederim. TUR zamanında içinde bulunduğum bir donanmaydı. Şu an donanma ile ilgili olarak herhangi bir sorunum yok. Benim sadece merak ettiğim konu, markette satışta olan bazı itemlerin ne işe yaradığını bilmiyorum. Mevcut başlangıç paketlerini aldım, almaya devam ediyorum. Aynı zaman etkinlik paketlerini de alıyorum ve kalanları da almaya devam ediyorum. Yani 2-3 ay içerisinde muhtemelen orta seviyeden üst seviyeye çıkartacağım gemimi. Fakat bu süreçe özellikle şu an net olarak beklediğim cevap, şu ürün genelde az çıkıyor bunu al, geminde olsun, vb şeklindeydi. Yine de teşekkür ederim fikirlerinizi ve önerilerinizi benimle paylaştığınız için.

5. Anladım. Bir an önce Atlantis görev serilerine başlamanı öneririm. Forumdan Atlantis ile ilgili konuları inceleyip fikir sahibi olabilirsin. Şu anda Kar Erimesi etkinliğinde marketten alabileceğin gülle olarak buz yanığı stoklanabilir; ileride savaşmak için kullanabilirsin. Aqua güllesi etkinlikler dışında satılmaz; buz yanığı güllesinde olduğu gibi. Ayrıca, markete gelen derebeyi ve burç toplarını almayı unutma. Kazançlı saat kampanyası başladığı zaman marketten İnya kanı, savaş puanı desteği gibi itemleri alabilirsin, çünkü normal süreçte bunların satışı bulunmamaktadır. Ben şu anda markette çoğu şeyi aldığım için göremediklerim var, aklıma gelenleri buraya yazdım.

Atlantis'e Giden Yol
    Atlantis SSS
    Atlantis - Savaş Boyaları
    Atlantis - Genişletmeler
    Atlantis - Görev Vericilier
    Atlantis - Mürettebatlar
    Atlantis - Denizaltı Pervaneleri
    Atlantis - Canavarlar
    Atlantis - Yetenekler
    Atlantis - Sistem Gemileri
    Atlantis - Görev Dizisi I
    Atlantis - Torpido Fırlatıcıları
    Atlantise Giden Yol - Görev Dizisi 13
    Atlantis - Torpidolar
    Atlantis - Sızıntılar
    Atlantis - Denizaltı Tasarımları
    Atlantis - Aksiyon Öğeleri
    Atlantis - Görev Dizisi II
    Atlantis - Aksiyon Çubuğu
    Atlantis - Görevi Dizisi III
    Atlantis - Gemi Kaleleri
    Atlantis - Denizaltı Fırlatıcıları ve Tamirciler
    Atlantis - Ofansif, Defansif ve Özel gemi Taşları

Buradan tüm forum indeksini inceleyebilirsin.

Tђµģ¤Ŀi₣έ•• bunu beğendi.
  6. Yine mi sen :d sen sadece kod paylaş haydo :D

7. Tekrardan teşekkür ederim bilgiler için. Hepsi işeme yarayacaklar.

İntikam[TR] bunu beğendi.
  8. Forum konularının dışında sürekli yazılar ekliyor ve provokasyon yapıyorsunuz. @ShaDe. arkadaşa işlem yapılacak mı?

9. Bigpatron sizi ifşaladı. ondan sonra forumu bıraktım diye destan yazdın.. sonra tekrar geldin? haydoo :D

10. Benim eylemlerim sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ?

11. sözünden dönene ne denir? başka bir şey demiyorum,ne denir onu söyle haydo :D

12. Söz derken neyi kast ediyorsun? İnsanlar karar değiştiremez mi? Arada burada insanlara yardımcı olunca foruma mı dönmüş oluyorum?

13. Lakin size bir şey söyleyeyim mi? Sırf sizin gibi insanlar yüzünden, evet, şu an verdiğim kararla beraber foruma tekrar döndüğümü şimdi burada söylüyorum. Siz provokasyon yapmaya devam edin; size iyi forumlar diliyorum ve bu konuya yazacağınız alakasız yanıtları cevaplamayacağımı bildiriyorum.

14. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu amacından sapmaya başladığı için kilitlenmiştir. Sizlerden ricam tartışma ortamı ve gerginlik yaratmayınız, burası yeri değil.

İyi oyunlar.

İntikam[TR] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.