Satış

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve βỳ۰ҢấỳLấΖ[ΤC¹] tarafından 14 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. satışa geldiği zaman kale gününün üzerine 10 kere çıkar ama indirim olunca 3 4 ayda bir herşey para demek bu oyunda ilet admin ilet dediklerimi her gün para için bir şeyler çıkıyor kale günü 3 ayda bir

mehmet~baba~2 bunu beğendi.
  2. hpol2

hpol2 User

Yazmadan edemicem okurken sinir oldum. Beyefendi oyunun mantığı pay to win. Mantığı bu yapımcısı yöneticisi bu şekilde karar almış ve yapmış. Beğenmiyorsanız oynamayın. Forum admin neyi nereye iletsin ben çözemiyorum sizi. Ağlama duvarı olmuş seafight. Oyunu geliştirin unity açıklarını grafik sorunlarını çözerken bizimle paylaşın desen zaten yama çalışmasına ekliyorlar. Çok bencillik yapıyorsunuz. Bırakın adamlar işini yapsın mantığına onlar karar versin. Oynayan da kendine oynamayan da...

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Ben de size şöyle söyleyeyim, her şey planı ve programlı. Ha demeye her şey önümüze serilmiyor değil mi?
    Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.