Sandık

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ***ARAS***25*** tarafından 23 Aralık 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Az çok demeden boş geçmeyelim muhterem cemaat seafight parası bitmiş , yardımlarınızı bekliyorlar.:)

2. Fearles[

Fearles[ User

Bence yazdığınız çok saçma.Sonucta online bir oyun oynuyorsunuz paket satmalarından daha doğal ne olabilir.Paket içeriklerini yada fiyatlarını eleştirseniz anlarım ama yazdığınız hakaretten farksız ve anlamsız bence.

3. Evet haklısın paket çıkarmaları tamamen normal çünkü oyunda devam eden sorunları çözmeleri için çalışmak gerekiyor çalışmak için de ekip gerekiyor ekip içinde para gerekiyor para için de böyle sandık veya sık sık paket satışı yapmak gerekiyor buda benim yazdığım sonucu doğruyor yani bu oyun da devam eden sorunlarin çözülebilir olması için para gerekiyor mesele şuki kim para vercek.

4. Fearles[

Fearles[ User

Dostum senin para harcamadan oyuna kimse para harcamıyor anlamına gelmiyor.Sonucta şirket para kazanmasa oyunu kapatır.Bunu yapan çok oyun gördüm.Sadece kastettiğim doğru şeyi eleştirmekti.Yani paket satmalarını değil de mesela lagı yada çok sık gelen resetleri yada uzun zamandır duzeltilmeyen bugları mesela.

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.